Βέρα στο δεξί… ξανά! Πού συναντήθηκαν πρωταγωνιστές και σεναριογράφος;

Στην πόλη που αγάπησαν και αγαπήθηκαν, εδώ όπου γεννήθηκε ο έρωτάς τους, στο πλευρό του δικού τους ανθρώπου, του Γιώργου Κυρίτση, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου…

Οι πρωταγωνιστές της σειράς που άφησε εποχή, ταυτίστηκε και ανέδειξε την πόλη μας, της «Βέρας στο Δεξί» βρέθηκαν φιλοξενούμενοι του σεναριογράφου και «εμπνευστή του έρωτά τους» Γιώργου Κυρίτση. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr πήγαν για να τον ενθαρρύνουν στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει και την ενασχόλησή του με την πολιτική, καθώς κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με την Δημοκρατική Αριστερά.

«Ο Γιώργος» έλεγε η Μαριάννα Τουμασάτου λίγο πριν βουρκώσει κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια του Ληθαίου, εκεί όπου αγαπήθηκε ουσιαστικά με τον σύντροφό της πια Αλέξανδρο Σταύρου «είναι ένας άνθρωπος με καρδιά. Έχουμε ανάγκη όλοι μας, ανθρώπους που να γράφουν με την καρδιά τους και να δίνουν στον κόσμο όλο τους το είναι, να βγάζουν την ψυχή τους».

«Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους και στην πολιτική» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Σταύρου «ανθρώπους ειλικρινείς, με ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά, ανθρώπους να αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους και να μιλούν γι’ αυτόν». Οι ίδιοι δεν κρύβουν ότι όταν τους ειδοποίησαν ότι τα γυρίσματα της σειράς θα γίνονταν στα Τρίκαλα ένιωσαν έκπληξη και το είδαν… μάλλον αδιάφορα.

Πέρα από τα γεμάτα πάθος λόγια του Κυρίτση για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε δεν ήξεραν παρά ελάχιστα… Κι όμως ήρθαν, γνώρισαν την πόλη, την αγάπησαν «και πια αποτελεί κομμάτι της ζωής μας».

Read More

And More