Η Shakira τραγουδά για το Μουντιάλ!

Τα καλά της φόρεσε η Νότια Αφρική και υποδέχτηκε σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο, σε μια τελετή έναρξης που έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις.

Το μεγάλο πάρτι, βέβαια, έχει αρχίσει από χθες, με τη συναυλία της Shakira και των Black Eyed Peas, που σήκωσαν την αυλαία και τραγούδησαν live σε 40.000 θεατές στο στάδιο Orlando του Γιοχάνεσμπουργκ στο επίσημο FIFA World Cup Kick-off Celebration Concert.

Το εκπλήκτικό θέαμα ξεκίνησε με την Fergie, η οποία εμφανίστηκε με ένα κοντό χρυσόμαυρο κορμάκι και “νύχια” τύπου “Ψαλιδοχέρη”, που προκάλεσε έκπληξη στους θεατές. Μετά, στη σκηνή ανέβηκε η Shakira που λανσαρε ένα αφρικάνικο look, φορώντας ένα animal print κορμάκι και με μια african φούστα

Όσον αφορά, τη σημερινή τελετή έναρξης του Μουντιάλ, αναφέρουμε πραγματοποιείται στη σκιά του θανάτου της δισεγγονής του Νέλσον Μαντέλα. Ομως το κέφι των Νοτιοαφρικανών είναι σε υψηλά επίπεδα και δίνουν το δικό τους χρώμα στη γιορτή, φυσικά χρησιμοποιώντας τις ενοχλητικές βουβουζέλες στη… διαπασών και όλοι χορεύουν σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2010!

Δείτε το video από την εμφάνιση της Shakira:

Οι Black Eyed Peas στη σκηνή:

Read More

And More