To TLIFE στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη! Δες φωτογραφίες

Δυναμικό come back έκανε ο Νίκος Βέρτης στη νυχετρινή ζωή της πρωτεύουσας και ξεκίνησε χθες με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, που απαρτίζεται από πολλά νέα ταλέντα. Ο γνωςστός ερμηνευτής παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα με πολύ χορό και τραγούδι, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

Ο Νίκος Βέτρης ξεκίνησε χθες τις εμφανίσεις του στο “Fantasia” (πρώην Show center), μετά από 3 χρόνια απουσίας του από την παραλιακή για να ταράξει ξανά τα νερά της διάσημης λεωφόρου, σφραγίζοντας έτσι τα βράδια της νυχτερινής διασκέδασης, με ένα γλέντι που κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσιάζει το πρώτο του single με τίτλο “Είμαι μαζί σου”, ένα άκρως ερωτικό τραγούδι – προάγγελος της καινούργιας του δισκογραφικής δουλειάς που αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα με την υπογραφή μεγάλων ονομάτων όπως του Αντώνη Βαρδή, του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Ηλία Φιλίππου και της Όλγας Βλαχοπούλου.

Στο πλευρό του είναι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Στέφανος Δημοσθένους, η Χριστίνα S, η Ελευθερία Ελευθερίου και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών. Στην πρεμιέρα του βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής, ο Χάρης Σιανίδης, η Εύα Λάσκαρη και η Έφη Κυριακού.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:


Έφη Κυριάκου!


Χάρης Σιανίδης, Εύα Λάσκαρη


Ελευθερία Ελευθερίου


Λευτέρης Πανταζής


Εύα Λάσκαρη


Στέφανος Δημοσθένους


Παναγιώτης Ραφαηλίδης


Χριστίνα S.


Νίκος Βέρτης!

Read More

And More