Οι νικητές που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Ν. Βέρτη στο Ηράκλειο στις 17/7!

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τον Νίκο Βέρτη, αλλά και τους φανατικούς θαυμαστές του σε όλη την Ελλάδα που θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν σε δέκα μοναδικές συναυλίες σε δέκα διαφορετικές πόλεις.
Ο τραγουδιστής έχει ήδη πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία τις πρώτες του εμφανίσεις σε αρκετούς από τους προγραματισμένους σταθμούς του. To ΤLIFE τον ακολούθησε στην συναυλία της Πάτρας και έζησε από κοντά την μαγεία και το υπερθέαμα που ο Νίκος Βέρτης ετοίμασε για τους θαυμαστές του.
Όσοι και όσες ήθελαν να βρεθούν στον επόμενο σταθμό της περιοδείας του που είναι το Ηράκλειο της Κρήτης συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους στην φόρμα επικοινωνίας.
Οι νικητές είναι:
ΚΑΡΟΥΖΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΑΡΥΔΗ ΓΩΓΩ
ΣΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΠΟΠΗ
ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Οι τυχερές αναγνώστριες θα πρέπει να πουν το όνομά τους στην είσοδο. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου στο λιμάνι του Ηρακλείου (διάβασε εδώ λεπτομέρειες για το πρωτοποριακό stage)

Tο TLIFE θα σου δώσει την δυνατότητα να δεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Δες εδώ τους υπόλοιπους σταθμούς της περιοδείας!

Read More

And More