Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Το love story, η ευτυχία που έφερε η κόρη και το όνομα που θα της δώσουν!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το μεσημέρι της Δευτέρας η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς αφού ύποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Η κόρη του ζευγαριού ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Αν και την περίμεναν λίγο αργότερα, αν κρίνουμε από το προγραμματισμένο shower party, είναι ενθουσιασμένοι που την κρατούν στην αγκαλιά τους.

Η ευτυχισμένη μανούλα μας αποκάλυψε μέσα από το instagram και το όνομα που θα δώσουν κι αυτό είναι to Bianca!

Champaign and rose petals from Daddy to our precious baby girl!!Welcome to the world Bianca Krassas!!We love you so very much!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις


Οι λεπτομέρειες για τον ερχομό της μικρής

Το TLIFE επικοινώνησε με τον μαιευτήρα της, Βασίλη Αθανασίου και μας αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη γέννηση της μικρής. Η Βίκυ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο Ιασώ και ήταν πολύ χαρούμενη, τόσο πριν όσο και μετά την διάρκεια της καισαρικής. Δεν πόνεσε καθόλου και μάλιστα, την θήλασε κατευθείαν.

Ο Ηλίας, όπως όλοι περίμεναν, κέρασε το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους του ευχήθηκαν για την κόρη του με γλυκά από τα καταστήματα Fresh.

Όσον αφορά το σε ποιον μοιάζει, ο γιατρός μας εκμυστηρεύεται ότι είναι πολύ όμορφη και έχει ψηλά πόδια όπως η μαμά της!

Η εγκυμοσύνη την έκανε να λάμπει

Η Βίκυ απόλαυσε κάθε στιγμή, σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της καθώς ανυπομονούσε να γίνει μητέρα. Στο πρόσωπο του επιχειρηματία άλλωστε βρήκε από πολύ νωρίς τον άντρα της ζωής της και δεν είναι τυχαίο πως δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να του πει το “ναι” στην πρόταση γάμου.


Δημόσια έξοδος του ζευγαριού λίγο πριν γίνουν γονείς

Το ζευγάρι άργησε να επιβεβαιώσει ότι περιμένει τον καρπό του έρωτά του. Η κοιλιά της Βίκυς δεν ήταν εμφανής στους πρώτους μήνες και είχε όλο το χρόνο να το χαρεί πριν το μοιραστεί δημόσια.

Πώς το ανακοίνωσε στον Ηλία; “Ο Ηλίας το είχε καταλάβει πριν από εμένα πως είμαι έγκυος. Εγώ νόμιζα πως έχω κουραστεί πολύ από τις πρόβες, μου είχε συμβεί και στο παρελθόν. Εκείνος μου έλεγε ‘δεν είσαι κουρασμένη, είσαι έγκυος’. Ήταν σίγουρος από το πρώτο λεπτό και είχε δίκιο. Πάντα έχει δίκιο ο Ηλίας… λίγο σπαστικό αυτό, αλλά και τόσο όμορφο!”, είχε πει στο περιοδικό People.

Πρόβα για τον ερχομό της κόρης της έκανε με τα παιδά του συζύγου της, από τον πρώτου γάμο, με τα οποία πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. “Μα, είναι αξιολάτρευτα παιδιά! Γενικά, λατρεύω τα παιδάκια. Και έχω τέσσερα βαφτιστήρια που τα υπεραγαπώ! Μαθαίνω από τα παιδιά, τα εκτιμώ, τα σέβομαι και κάθε φορά που είμαι κοντά τους, γίνομαι κι εγώ παιδί”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου.

“Όποτε βλέπω τα παιδιά του Ηλία, κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και αυτό με ξεκουράζει, ξεφεύγει το μυαλό από τις σκοτούρες, την καθημερινότητα, τα λογιστικά της σχολής κλπ. Τους διαβάζω παραμύθια, παίζουμε, μου φτιάχνουν την ψυχή μου. Μόνο χαρά μου δίνουν τα παιδιά του Ηλία”, συνέχισε αποδεικνύοντας ότι ήθελε πολύ να κάνει δικά της παιδιά και μάλιστα σύντομα. Κι αυτό δεν άργησε να έρθει…

Η γνωριμία και το love story

Από τις αρχές του 2014 ξεκίνησαν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις φουντώνοντας τις φήμες ότι εκτός από συνεργάτες είναι και ζευγάρι! Εκείνη βέβαια ισχυριζόταν πως η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική και φιλική.

Η Βίκυ ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη 12σέλιδη προωθητική έκδοση των ζαχαροπλαστείων των οποίων ιδιοκτήτης είναι ο Ηλίας Κρασάς. Δες εδώ!

Η συνεργασία λοιπόν αυτή τους έφερε πιο κοντά και ακολούθησαν πολλές έξοδοι. Η αλλαγή στην διάθεση της Βίκυς ήταν εμφανής στο κοντινό της περιβάλλον και πολλοί το απέδωσαν στον νέο της έρωτα.

Δεν άργησε να έρθει η επισημοποίηση της σχέσης και οι φωτογραφίες αλλά και οι εκδηλώσεις αγάπης ακόμα και με΄σ από τα social media. Το ζευγάρι έγινε αχώριστο! Βραδινές έξοδοι, διακοπές, ταξίδια…

Ο παραμυθένιος γάμος στο Παρίσι

Στην γαλλική πρωτεύουσα, όπου ταξίδεψαν με τα παιδιά του επιχειρηματία, Γιώργο και Εριέττα, η Βίκυ ρωτήθηκε αν θέλει να γίνει γυναίκα του. Ο Ηλίας της αποκάλυψε ότι είχε κάνει όλες τις προετοιμασίες για να κάνουν εκεί το γάμο τους και έτσι και έγινε!

“Είχαμε κανονίσει με ορισμένους κοντινούς φίλους και τα παιδάκια τους να πάμε ένα ταξίδι στη Eurodisney. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είχε περάσει απο το μυαλό μου ότι μπορεί ο Ηλίας να μου έκανε στο Παρίσι πρόταση γάμου, αλλά δεν φανταζόμουν ότι την επομένη θα παντρευόμασταν κιόλας. Είχε κανονίσει τα διαδικαστικά και έτσι βρέθηκαμε την επόμενη μέρα της πρότασης χέρι – χέρι στο Saint Honroe να διαλέγουμε φόρεμα”, είχε πει η ίδια σε συνέντευξή τςη στο περιδοικό OK! χωρίς ωστόσο να θέλει να αποκαλύψει πώς έινε η πρόταση.

Ο ερχομός της κόρης τους

Η σιγουριά που νιώθει στο πλευρό του Ηλία και η αγάπη της για εκείνον είναι πράγματα για τα οποία μιλάει σε κάθε της συνέντευξη. Εκείνος άλλωστε την στηρίζει σε κάθε της βήμα και είναι κοντά της έμπρακτα.

Κοντά της ήταν και τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της. Μια εγκυμοσύνη που η Βίκυ χάρηκε στο έπακρο! Κάτι που σκοπεύει να κάνει και με το νέο της ρόλο…

Read More

And More