Βίκυ Καγιά για την εγκυμοσύνη: “Είναι μια ολοκληρωμένη απόφαση δύο ανθρώπων που το θέλουν αληθινά”

Η Βίκυ Καγιά νιώθει έτοιμη να αποκτήσει οικογένεια, δίνει λιγότερη αξία στο περιτύλιγμα και επιμένει να ασχολείται μόνο με όσα έχουν νόημα και ουσία. Αυτό υποστηρίζει και στην συνέντευξή της στο περιοδικό In Style και τον Σταμάτη Ορφανούδη. Λίγο καιρό αφού παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ηλία Κρασσά ποζάρει με εντυπωσιακά φορέματα και μιλάει για όλα!



Για τον γάμο της με τον Ηλία

Καταλάβαμε πολύ γρήγορα ότι ανήκουμε ο ένας στον άλλο, μετά από πολλά χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε και οι δύο με πολλά και διαφορετικά πράγματα στη ζωή μας για διαφορετικούς λόγους, οπότε ουσιαστικά για εμάς ήταν μια πολύ φυσική εξέλιξη. Για τα παιδιά στο γραφείο, πάλι, που έφυγα ανύπαντρη και γύρισα παντρεμένη, όχι τόσο.
Αγοράσαμε επιτόπου τα ρούχα. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη και για μένα. Ο Ηλίας τα είχε σχεδιάσει όλα με τέτοιον τρόπο, που εγώ νόμιζα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου και τελικά έγινε ο γάμος. (γέλια) Οπότε έπρεπε επιτόπου να βρω τι θα φορέσω. Δεν είχαμε κουφέτα, πήραμε κάτι μακαρόν. Ευτυχώς που μας βρήκε και ο παπάς κάτι στέφανα! Όλοι γελούσαμε, κάναμε γκριμάτσες και τα παιδιά έτρεχαν γύρω γύρω στην εκκλησία και δεν είχε μείνει μακαρόν για μακαρόν. Σημασία έχει ότι έγινε από εμάς για εμάς, με τους ανθρώπους που θέλαμε να είναι γύρω μας.

Για τη σχέση τους
Με φροντίζει, είμαι πολύ πιο ήρεμη, ασχολείται πραγματικά με μένα. Αν, για παρά- δειγμα, έχω έναν πανικό στη δουλειά –μη νομίζεις ότι κι εγώ ήξερα τι σημαίνει να έχεις να κάνεις συνέχεια με ΙΚΑ και εφορίες– και δεν μπορώ να αναπνεύσω από το άγχος, επειδή και ο ίδιος είναι ένας πολύ άξιος, δουλευταράς και αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ξέρει να με ακούσει, να βρει λύσεις και να είναι πραγματικά εκεί για μένα, και όχι μόνο στα λόγια. Μέχρι πρότινος ένιωθα αφρόντιστη, πρόσεχα εγώ όλους τους άλλους, κάτι που πια δεν συμβαίνει, νιώθω πλέον μια πρωτόγνωρη ασφάλεια. Στην αρχή, βέβαια, ήταν τρομακτικό, γιατί δεν είχα συνηθίσει έτσι. Είναι ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας κι αυτό παίζει ρόλο, γιατί με έκανε να πιστέψω ξανά σε μια πραγματικά ολοκληρωμένη και ουσιαστική σχέση με έναν άλλον άνθρωπο.

Για την επιθυμία να γίνει μαμά
Έχει λίγο πλάκα, η αλήθεια είναι. Σε κάθε συνέντευξη, από τότε που ήμουν 19 χρόνων μέχρι σήμερα, σου το ορκίζομαι ότι με ρωτάνε το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι θα γίνει σύντομα, γιατί έχω αρχίσει πια να το θέλω πάρα πολύ. Αυτό, βέβαια, δεν συνέβαινε παλιότερα και ντρεπόμουν να το εκφράσω, οπότε έβρισκα πάντα δικαιολογίες τύπου “δεν είναι ακόμη η ώρα, θα τα φέρει ο Θεός κ.λπ.”». (γέλια) Τώρα πια νιώθω ότι είναι μια ολοκληρωμένη απόφαση δύο ανθρώπων που θέλουν να το κάνουν αληθινά και όχι για- τί το υπαγορεύει η δομή της κοινωνίας ή επειδή “πρέπει”. Όχι ότι με ένοιαζε και ποτέ τι θα πουν οι άλλοι, όλα τα έχω ακούσει σε αυτή τη ζωή!



Για όσα κέρδισε από την περασμένη χρονιά
Σίγουρα πια αναδιοργανώνω τις σκέψεις και την πειθαρχία μου, αλλάζω προτεραιότητες και βρίσκομαι σε μια αναζήτηση, συνειδητοποιώντας ότι τελικά δεν ξέρω κάποια πράγματα και πρέπει να τα ξαναψάξω. Μου αρέσει που μεγαλώνω, γιατί αλλάζει η οπτική μου στα πράγματα, δεν αγχώνομαι να τα προλάβω όλα. Αφήνω έξω τους ανθρώπους που μου βγάζουν το χειρότερό μου εαυτό και δεν θέλω πια να κάνω εκπτώσεις σε αυτά που πιστεύω, για να είναι καλά οι άλλοι. Θέλω να νιώθω ο εαυτός μου και να είμαι καλά με ό,τι κάθε φορά επιλέγω να υποστηρίξω.

Διάβασε περισσότερα στο In Style που κυκλοφορεί

Read More

And More