Βίκυ Καγιά: Έτοιμη να γίνει μανούλα!

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της διανύει η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό τον σύντροφό της, Ηλία Κρασσά στο Παρίσι, απολαμβάνει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Φυσικά, πάντα στο πλευρό της έχει τον σύζυγό της και καλούς τους φίλους.


“Αγόρια στον ήλιο”, έγραψε η Βίκυ κάτω από αυτή την φωτογραφία με τον σύντροφό της και τον γιο του

Η Βίκυ έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της κοντά στον επιχειρηματία και η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα και μάλιστα άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον θεωρούν ότι δεν θα αργήσει να έρθει κι ένα παιδάκι.

Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μάλιστα να είναι περιμένουν ήδη τον καρπό του έρωτά τους και γι’ αυτό παντρεύτηκαν τόσο σύντομα. Η Βίκυ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μιλώντας στην Real Life: “Αυτή τη στιγμή δεν είναι έγκυος”.

Παρόλα αυτά μοιάζει να είναι πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μανούλα. Κατά την διάρκεια των φετινών διακοπών της συναναστράφηκε πολλά παιδάκια των φιλικών ζευγαριών που έκανα παρέα αλλά και του συζύγου της. Ο Ηλίας Κρασσάς έχει ήδη παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του αγαπημένου της. «Μα, είναι αξιολάτρευτα παιδιά! Γενικά, λατρεύω τα παιδάκια. Και έχω τέσσερα βαφτιστήρια που τα υπεραγαπώ! Μαθαίνω από τα παιδιά, τα εκτιμώ, τα σέβομαι και κάθε φορά που είμαι κοντά τους, γίνομαι κι εγώ παιδί”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου.

“Όποτε βλέπω τα παιδιά του Ηλία, κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και αυτό με ξεκουράζει, ξεφεύγει το μυαλό από τις σκοτούρες, την καθημερινότητα, τα λογιστικά της σχολής κλπ. Τους διαβάζω παραμύθια, παίζουμε, μου φτιάχνουν την ψυχή μου. Μόνο χαρά μου δίνουν τα παιδιά του Ηλία”, συνέχισε.

Το instagram της φέτος γέμισε από παιδικά χαμόγελα. Άλλωστε η Βίκυ ήθελε πάντα να κάνει παιδιά. Αυτός ήταν και ο λόγος που παντρεύτηκε την πρώτη φορά. Λίγο μετά τον γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη είχε δηλώσει στην Real Life σε σχετική ερώτηση: “Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο λόγος που παντρευτήκαμε. Το σκέφτομαι πολύ έντονα. Νομίζω ότι μέχρι να σου συμβεί δεν μπορείς να το καταλάβεις καλά”.

Βέβαια στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Ο καιρός πέρασε, το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδί και οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν. “Έχουμε περάσει διάφορες φάσεις στη σχέση μας. Όταν παντρευτήκαμε, νομίζαμε ότι θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι. Θέλουμε να μεγαλώσουμε τις δουλειές μας, να στεριώσουμε στο σπίτι μας και μετά βλέπουμε”, είχε πει σε συνέντευξή της στο Πρωινό mou λίγο πριν έρθει το οριστικό τέλος του γάμου της.

Πλέον η Βίκυ έχει γυρίσει σελίδα και είναι ξανά ερωτευμένη και ευτυχισμένη. “Στη ζωή κάποια πράγματα χαλάνε, για να φτιάξουν κάποια άλλα. Τα λάθη μάς διδάσκουν πολλά, αλλά δεν θα παντρευόμουν επειδή «έτσι πρέπει», αλλά επειδή θα το ήθελα. Με τον Ηλία έχω μία ήρεμη και ισορροπημένη σχέση, ζω όμορφα. Τον γάμο, γενικότερα, τον θεωρώ ως μία φυσική εξέλιξη οποιασδήποτε πετυχημένης σχέσης. Αυτό είναι ο γάμος: η συνέχεια, η επισφράγιση, αν θες, κάποιων πραγμάτων. Δεν είναι νόμος”, είχε πει στο κυπριακό Down Twon λίγο πριν από τον γάμο της στην γαλλική πρωτεύουσα.

Read More

And More