Επιτέλους φάνηκε η κοιλίτσα της Victoria Beckham!

Η Victoria Beckham που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της… έχει κάνει κοιλίτσα που επιτέλους άρχισε να φαίνεται.
Στις φωτογραφίες βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όπου είχε ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του άντρα της. Η Victoria Beckham που είναι από τις πιο εντυπωσιακές μανούλες φοράει ένα μαύρο μίνι φόρεμα και τακούνια τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ!

Η σχεδιάστρια που γίνεται 4η φορά μαμά, είναι πολύ ευτυχισμένη που περιμένει κοριτσάκι.

Στις 7 Μαΐου ένα ξεχωριστό πάρτυ για το μωρό που θα έρθει είχε οργανώσει η Victoria Beckham και αποφάσισε να πετάξει για λίγο τα ωραία της φορέματα και να ντυθεί με χαρτί τουαλέτας και μάλιστα να ποζάρει μπρoστά στο φακό…

Ο λόγος για το baby shower party που έκανε το γνωστό μοντέλο μαζί με τις φίλες της Eva Longoria και Ken Paves, στο οποίο οι τρεις γυναίκες διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Οι τρεις τους μάλιστα τυλίχτηκαν με το χαρτί τουαλέτας και φωτογραφήθηκαν. Λίγο μετά το τέλος του πάρτυ η Victoria την ανέβασε στο Twitter, γράφοντας: “Είναι μια υπέροχη μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ Εύα Λογκόρια και Κεν Πέιβς που είστε τόσο υπέροχη φίλοι. Baby showers είναι πολύ διασκεδαστικά”.

Read More

And More