Η πριγκίπισσα Victoria της Σουηδίας βάφτισε την κόρη της. Δες φωτογραφίες

Την κορούλα τους βάφτισαν χθες το απόγευμα στο βασιλικό παρεκκλήσι της Στοκχόλμης η πριγκίπισσα της Σουηδίας Victoria και ο σύζυγός της Daniel. Η μικρή Estellε, όπως είναι το όνομά της έλαμπε μέσα στο λευκό της φόρεμα κατά τη διάρκεια της τελετής.
Η μικρούλα που είναι η νεώτερη διάδοχος βασιλικού θρόνου έκλεψε τις εντυπώσεις και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας. Οι γονείς της, μάλιστα δεν έπαψαν να την κρατούν στην αγκαλιά τους και να χαμογελούν περήφανα. Η μόλις 2 μηνών κορούλα τους τους χάρισε πολλά χαμόγελα, αλλά δεν κατάφερε να μείνει για πολύ ώρα ξύπνια και κοιμόταν κατά τη διάρκεια της τελετής.

Νονοί της Estelle ήταν ο θείος της πρίγκιπας Κάρολος-Φίλιππος, ο πρίγκιπας της Ολλανδίας Willem-Alexander, ο πρίγκιπας της Νορβηγίας Haakon, η πριγκίπισσα Μαρία της Δανίας, αλλά και η θεία της Anna Westling Söderström.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2010, παρά τις πρώτες αντιρρήσεις των βασιλικών κύκλων, επειδή ο πρίγκιπας Daniel ήταν ο προσωπικός γυμναστής της Victoria, είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More