To TLIFE στη συναυλία της Βίσση για τον Παναθηναϊκό! Δες φωτογραφίες

Μια συναυλία εφιερωμένη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έδωσε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ η Άννα Βίσση. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Βέρα Μπούφη και τον Γιώργο Σαμπάνη και τραγούδησαν για τους φίλαθλους της αγαπημένης τους ομάδας.

Παρόλο που η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη, καθώς παρακολούθησαν τη συναυλία περίπου 5.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, η Άννα Βίσση έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή. Η ίδια δήλωσε: “Είμαστε πιο λίγοι σήμερα… Δεν πειράζει. Η Ελλάδα περνάει δύσκολα, ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε για τον Παναθηναϊκό και όλους τους αθλητές του που αξίζουν συγχαρητήρια”.

Στο πλευρό της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας. Ακόμη, το “παρών” έδωσαν οι Γόντικας, Σισέ, Καραγκούνης και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ των γυναικών.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας, έγινε η απονομή του κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, η οποία για έβδομη στη σειρά σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Ενώ, για ακόμη μια φορά η Άννα Βίσση τραγούδησε με τον Αντρέα Μικρούτσικο τον ύμνο του Παναθηναίκού,όπως είχε κάνει και στη συνέντευξη Τύπου.

Δες φωτογραφίες:


Τζιμπρίλ Σισέ


Αννίτα Πάνια


Άννα Βίσση, Σισέ


Βέρα Μπούφη


Γιώργος Σαμπάνης


Γιώργος Σαμπάνης


Η Αννούλα στη σκηνή!


Τραγουδά μεγάλες επιτυχίες της


Αφιερώνει τραγούδια στους θαυμαστές της!


Με το κασκόλ του Παναθηναϊκού


Ευχαριστεί τον κόσμο


Τραγουδά με τη συνοδεία κιθάρας


Άνδρέας Μικρούτσικος


Το μικρόφωνο πήρε ο άσσος του Παναθηναϊκού, Σισέ

Read More

And More