Α. Βίσση – Α. Ρέμος: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες! Φωτογραφίες και video

Πρεμιέρα στο κατάμεστο Pantheon που μετατράπηκε σε μεγάλη θεατρική σκηνή για τις ανάγκες του “Ένα ή κανένα” και του φαντασμογορικό show που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, έκαναν χθες βράδυ η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.
Έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι δυο ερμηνευτές με τον εικοσαμελή θίασο performers να τους πλαισιώνει βρέθηκαν στη σκηνή και παρουσίασαν ένα θέαμα υπερπαραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα.

Παλιά και νέα αγαπημένα τους τραγούδια παρουσιάστηκαν με φόντο σημεία της πόλης και μια ιστορία να ξετυλίγεται γύρω από αυτά. Ευχάριστη έκπληξη τα καλοδουλεμένα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και τα εντυπωσιακά κοστούμια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Αντώνη και την Άννα να ερμηνεύουν επί σκηνής το νέο τους ντουέτο “Ένα ή κανένα”, το οποίο ακούσαμε και στο τέλος της βραδιάς και να κερδίζουν φυσικά το χειροκρότημα του κοινού.

Ο Αντώνης και η Άννα τραγουδούν “Ένα ή κανένα”…

Σύσσωμη η οικογένεια της Άννας και η σύντροφος του Αντώνη στο πλευρό τους
Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν για να απολαύσουν την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, η κόρη τους Σοφία Καρβέλα και ο σύντροφός της Θανάσης Πανουργιάς, ενώ όπως δήλωσε και η Άννα, στην παράσταση θα έρθει να την δει και ο εγγονός της Νίκος Jr, στον οποίο ήδη έχει αρχίσει να τραγουδά στο σπίτι.

Η Άννα τραγουδά “Για τελευταία φορά”:

Από τη βραδιά δεν έλειπε και η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ που είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε βήμα του.

Ακόμη, το “παρών” στη βραδιά έδωσαν η Ελεονώρα Μελέτη, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη (Δες εδώ φωτογραφίες από την άφιξή τους), η Demy με τον Κώστα Μαρτάκη, η Στέλλα Καλλή, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.

O Αντώνης τραγουδά στην Άννα “Έτσι ξαφνικά”…

Αξίζει να αναφέρουμε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ερμήνευσαν και οι δυο τους αγαπημένα μας τραγούδια, ενώ λίγο πριν το τέλος άρχισε το μεγάλο πάρτυ, με τους δυο τους να ξεσηκώνουν το κοινό που σηκώθηκε από τις θέσεις του και έγινε μια μεγάλη παρέα.

Πανικός στην πρεμιέρα τους:

Δες φωτογραφίες:

Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς

Κώστας Μαρτάκης, Demy

Ελεονώρα Μελέτη

Υβόννη Μπόσνιακ

Στέλλα Καλλή

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Θοδωρής Κυριακού

Μανώλης Κονταρός

Demy

Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της

Δες φωτογραφίες από το show:

Read More

And More