Η συναυλία και η συνέντευξη της απόλυτης… για τον ΠΑΟ!

Την Τρίτη 12 Απριλίου, η Άννα Βίσση και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα συναντηθούν στο Zafolia Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89), στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία υπέρ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Στη συναυλία, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση – η οποία πάντα στηρίζει την ομάδα – υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία πολλών παικτών του ΠΑΟ.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 κι η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Μέγας χορηγός της συναυλίας είναι η HTC, η οποία διευρύνει συνεχώς τα όρια της καινοτομίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS, “Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής”, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.

Read More

And More