Παναγιώτα Βλαντή: Νέος έρωτας στη ζωή της ή στενή φιλία με τον ηθοποιό Δημήτρη Καλατζή;

Μπορεί να είναι μια από τις πιο διακριτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz και να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της, ωστόσο η Παναγιώτα Βλαντή δεν παύει να είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που απασχολεί πολύ το κοινό.

Φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Σκηνές από ένα γάμο” του Μπέργκμαν στο θέατρο “Πόλη” με τον Δάνη Κατρανίδη και υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Και παρόλο που δημοσιεύματα τους ήθελαν να είναι και στην πραγματικότητα μαζι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό Δημήτρη Καλατζή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από καιρό, μέσω κοινών γνωστών και έκαναν καλή παρέα. Μάλιστα, βρέθηκαν μαζί και σε θεατρικές εκδηλώσεις, αφού ο Δημήτρης συνεργάζεται και με τον Κώστα Καζάκο στο θέατρο. Η χημεία μεταξύ των δυο ηθοποιών ήταν καλή και όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους, αναπτύχθηκε ανάμεσά στην Παναγιώτα και τον Δημήτρη ένα τρυφερό ειδύλλιο και είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες.

Ο Δημήτρης Καλατζής είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός και αυτήν την περίοδο συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Ανάκριση” με τον Κώστα Καζάκο, που ολοκλήρωσε τις εμφανίσει στο θέατρο “Τζένη Καρέζη” και ξεκινά περιοδεία.

Το TLIFE, επικοινώνησε και με την Παναγιώτα που μας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Με τον Δημήτρη είμαστε καλοί φίλοι. Είμαι καλά στη ζωή μου, αλλά προς το παρόν δεν είμαι με κάποιον. Όταν συμβεί κάτι τόσο όμορφο, θα το μάθετέ”, ενώ για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Δάνη Κατρανίδη είπε: “Φυσικά δεν ισχύει ότι γράφτηκε για τον Δάνη Κατρανίδη και εμένα. Είμαστε ζευγάρι μόνο στη σκηνή”.

Ενώ, λίγες μέρες νωρίτερα είχε αποκαλύψει και στο “Happy Day” ότι το δημοσίευμα για τον Δάνη Κατρανίδη την ενόχλησε, γιατί όταν γράφεται κάτι που δεν ισχύει, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα και στην προσωπική της ζωή ή στην οικογένειά της.

Read More

And More