Π. Βλαντή: Μια ξεχωριστή παράσταση για τους διάσημους φίλους της! Δες ποιοι πήγαν

Μια ξεχωριστή παράσταση αφιερωμένοι στους διάσημους φίλους τους πραγματοποίησαν χθες βράδυ στο “Αγγέλων Βήμα” η Παναγιώτα Βλαντή με τον Αντώνη Καρυστινό. Το διάσημο πρωταγωνιστικό δίδυμο της παράστασης “Frozen” του Πάνου Κοκκινόπουλου, ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό.

Ανάμεσα στους διάσημους φίλους τους που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την παράσταση ήταν η Μπέσυ Μάλφα, η Μαρία Καβογιάννη, ο Σωκράτης Αλαφούζος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Τζένη Μπότση, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Τρεις παγωμένες ψυχές: Μια Μητέρα που το δεκάχρονο κοριτσάκι της, ως μια άλλη, σύγχρονη Κοκκινοσκουφίτσα, έφυγε από το σπίτι για να πάει στη γιαγιά του και δε γύρισε ποτέ. Ένας Κακός Λύκος γεμάτος τατουάζ που τα χάραξε στο κορμί του ο ίδιος, όταν μεγάλωσε, αλλά και γεμάτος αόρατες πληγές που του χάραξαν στην ψυχή άλλοι, όταν ήταν ακόμα παιδάκι. Και μια Ερευνήτρια Ψυχών που δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξερευνήσει τη δική της παγωμένη ψυχή.

Θα γίνει, άραγε, αυτή, ο Κυνηγός που έδωσε τη Λύση και έφερε τη σωτηρία στο Παραμύθι; Και θα αρκέσει, άραγε, ο δικός της ερχομός πάνω στο νήμα, για να επικρατήσει η όποια Δικαιοσύνη, για να λιώσουν οι πάγοι και για να δοθούν οι εξηγήσεις και οι λύσεις που και οι τρεις τους έχουν τόση ανάγκη;
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Μάρω Κοντού

Μπέσυ Μάλφα

Μπέσυ Μάλφα, Πάνος Κοκκινόπουλος, Μπέσυ Βουδούρη

Γιάννης Σμαραγδής με την σύζυγό του

Σωκράτης Αλαφούζος, Παναγιώτα Βλαντή

Τζένη Μπότση, Μαρία Καβογιάννη

Πάνος Κοκκινόπουλος, Δάφνη Λαπρόγιαννη, Κωνσταντίνος Καζάκος

Κωνσταντίνος Καζάκος, Μπέσυ Μάλφα

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης με τους διάσημους φίλους τους

Μαρία Καβογιάννη, Μπέσυ Μάλφα

Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Καβογιάννη

Σωκράτης Αλαφούζος, Αντώνης Καρυστινός

Θοδωρής Αντωνιάδης Ηρώ Μουκίου

Read More

And More