Διάσημες παρουσίες στο μεγάλο party του The Voice! Φωτογραφίες

Μια μαγική βραδιά πλάι στο κύμα έζησαν χθες βράδυ οι συντελεστές του The Voice. Η ομάδα του διάσημου talent show, οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτυ στο Island και διασκέδασε ως αργά το βράδυ. Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα.
Το ραντεβού δόθηκε λίγο μετά τις εννιά το βράδυ, πλάι στο κύμα. Οι coaches Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης ήταν εκεί και συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στελέχη του σταθμού, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιάννης Λάτσιος.

Δυναμικό “παρών” στη βραδιά έδωσε η νικήτρια του παιχνιδιού Μαρία – Ελένη Κυριάκου, αλλά και πολλά ακόμη παιδιά που συμμετείχαν εκεί, όπως η Κατερίνα Λιόλιου, ο Λευτέτης Κιντάτος, ο Γιούρι Μελίκοβ και πολλοί άλλοι.

Ο Αντώνης Ρέμος έφθασε στο Island έχοντας στο πλευρό του την Υβόννη Μπόσνιακ, ντυμένη στα λευκά, αλλά και ο Μιχάλης των Stavento συνοδευόταν από την σύντροφό του Ήβη Αδάμου.

Από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο event ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή, που εμφανίστηκε με μια μακριά κίτρινη τουαλέτα και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, λίγες ώρες νωρίτερα είχε βρεθεί στο Κεφαλάρι για μια φιλανθρωπική εκδήλωση και λίγο αργότερα αναχώρησε για την παραλιακή.
Όσον αφορά στη βραδιά; Αυτή τα είχε όλα, μουσική, τραγούδι, χορό και καλοκαιρινά coctails για όλους. Οι τραγουδιστές μάλιστα για αρκετή ώρα κάθισαν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιώργο Λιάγκα και συζητούσαν όλοι μαζί για τα επόμενα σχέδιά τους.

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Γιώργος Λιάγκας

Θέμης Γεωργαντάς

Μελίνα Ασλανίδου

Κατερίνα Γκαγκάκη

Γιάννης Λάτσιος, Θέμης Γεωργαντάς, Αντώνης Ρέμος

Μιχάλης Κουινέλης, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Λιάγκας

Η ομάδα του The Voice

Ήβη Αδάμου

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Γιούρι Μελίκοβ, Μαρία Ελένη Κυριάκου, Άλεξ Οικονόμου

Κατερίνα Λιόλιου

Δημήτρης Κοντόπουλος

Read More

And More