Όταν οι celebrities παίζουν beach volley! Φωτογραφίες και video

Μια ξεχωριστή αναμέτρηση παρακολούθησαν όσοι βρέθηκα χθες το βράδυ στον αγώνα beach volley στο Golden Hall που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Πρωταγωνιστές πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz που μετέδωσαν το αθλητικό πνεύμα και διαγωνίστηκαν σε έναν αγώνα με πολλή δράση και κέφι.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιώργος Μανίκας, η Νάταλι Θάνου, η Άντζελα Ευριπίδη, ο Ηλίας Βαλάσης, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Μαντώ Γαστεράτου, ο Νίκος Αναδιώτης και η Ανδριανή Τσάφου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο ένθερμο κοινό.


Τις δύο ομάδες ανέλαβαν να καθοδηγήσουν προπονητικά οι Βαγγέλης Κουτουλέας και Παναγιώτης Ζακυνθινός. Ο αγώνας κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με την ομάδα που είχε ως αρχηγό τον Κώστα Φραγκολιά να πανηγυρίζει με ξεχωριστό τρόπο τη νίκη, που κρίθηκε στον πόντο.


πηγή βίντεο: volleynews.gr

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδό της COSMOTE, που δίνει την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει live αγώνες και εντυπωσιακά shows. Στο ερασιτεχνικό τουρνουά που ξεκίνησε την Παρασκευή, συμμετέχουν συνολικά 16 ομάδες, 8 ανδρικές και 8 γυναικείες, οι οποίες αναδείχτηκαν έπειτα από διαγωνισμό. Οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα, όπως ένα ταξίδι στην Πάρο και δώρα τεχνολογίας.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει, επίσης, τις απογευματινές ώρες, αγώνες επίδειξης και events, όπου κορυφαίοι αθλητές των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας και Βραζιλίας αλλά και γνωστές προσωπικότητες του αθλητικού χώρου και της μόδας θα αναμετρηθούν, με στόχο να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More