Δ. Βανδή: Το ταξίδι στο Βόλο και η αλλαγή στο λουκ της! Φωτογραφίες

Μέχρι τον όμορφο Βόλο ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή με τους συνεργάτες της με αφορμή την live εμφάνισή της με τον Αντύπα σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά στέκια της περιοχής. Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε μάλιστα στο Βόλο μαζί με τον καλό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο που επιμελήθηκε και τη νέα αλλαγή στο λουκ της.
Η Δέσποινα είναι πάντα θετική στις μικρές αλλαγές στην εμφάνισή της και αυτήν τη φορά αφέθηκε στα χέρια του γνωστού make up artist/hair stylist και αποχωρίστηκε το μακρύ μαλλί, ανανεώνοντας την εμφάνισή της.
Ο Δημήτρης Γιαννέτος, μάλιστα ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της, όπου η Δέσποινα φαίνεται πως κόντυνε αρκετά το μήκος των μαλλιών της, και έγραψε: «την κούρεψα κι άλλο… enjoy!».

/

Η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως διασκέδασε πολύ στο Βόλο. Το βράδυ που έφθασε ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία από τη φωτισμένη πόλη, ενώ λίγο αργότερα έκανε βόλτες με τους φίλους της και δεν σταμάτησε να τους πειράζει.

/

Τέλος, η ίδια μάλιστα, ζωγράφισε από μόνη της ένα μουστάκι σε τοιχοκολλημένη αφίσα της στο μαγαζί που τραγούδησε, χωρίς να διστάσει ν’ αυτοσαρκαστεί.

/

Read More

And More