Η έκπληξη της Τατιάνας στη Σοφία Βόσσου!

Mια πολύ όμορφη έκπληξη έκανε η Τατιάνα στη συνεργάτιδα της Σοφία Βόσσου. Την ώρα της εκπομπής εμφανίστηκε στο πλατό του “Μίλα” η κόρη της Σοφίας, Ερασμία Μάνου. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και η Σοφία της έχει μεγάλη αδυναμία.

Μετά την έκπληξη, μαμά και κόρη μίλησαν στην Τατιάνα για τη σχέση τους, επίσης η Ερασμία αποκάλυψε ότι θέλει η μητέρα της να ξαναπαντρευτεί.
Η Σοφία αναφέρθηκε στον πρώτο σύζυγό της και αποκάλυψε ότι χώρισαν χωρίς ιδιαίτερο λόγο όταν η ίδια ήταν έγκυος. Και τόνισε ότι μπορεί να χώρισε με τον σύζυγο της αλλά η οικογένεια δεν χώρισε ήταν όλοι δίπλα της… Σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί από την αρχή με χωριστά τους γονείς του παρά να διακοπεί ξαφνικά”.
Πως ήταν η Σοφία σαν 20 χρόνη μάνα
“Ήμουνα κοντά της όσο μου επέτρεπαι η δουλειά βέβαια, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα εγώ γέννησα σε ρεπό του μαγαζιού. Οι γιαγιάδες κρατούσαν το μωρό… Δεν ήμουνα φτασμένη ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου έπρεπε να δουλέψω”, εκμυστηρεύτηκε η τραγουδίστρια.
Στην ερώτηση αν η Ερεσμία είχε πληγωθεί που η μαμά της δεν ήταν συνέχεια μαζί της απάντησε: “Δεν μπορώ να πω ότι είχα πληγή γιατί μεγάλωσα πολύ σωστά στο περιβάλλον που μεγάλωνα. Δεν ήταν μια μάνα που εξαφανιζόταν μαζί της ήμουνα και ο μπαμπάς μου ήταν κοντά μου.”
Η Ερασμία μίλησε για τον δεύτερο άντρα της μαμάς της Ανδρέα Μικρούτσικο: “Τον αγαπάω τον Αντρέα, δεν τον ένοιωσα πατέρα μου γιατί ο πατέρας μου είχε ενεργητικό ρόλο στη ζωή μου. Ο Αντρέας ήταν φίλος της μαμάς μου που είχαμε πολύ καλή σχέση και κάναμε παρέα καλή.”

Επίσης, αποκάλυψε ότι θέλει η μητέρα της να ξανά παντρευτεί: “Θέλω να την δω με ένα σύντροφο και να είναι καλά” ανέφερε.

Read More

And More