Παυλίνα Βουλγαράκη – Χρήστος Ψωμόπουλος. Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Χρήστος Ψωμόπουλος είναι ερωτευμένοι. Σύμφωνα με τo δημοσιεύμα της εφημερίδας Real News το ζευγάρι περνάει χρόνο μαζί και πλέον δεν νοιάζεται για τα φλας των φωτογράφων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας διαβάζουμε πως ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Παυλίνα Βουλγαράκη εμφανίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της Αθήνας, του οποίου την πόρτα πέρασαν πιασμένοι χέρι, χέρι. Ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με την αγαπημένη του, ενώ δεν έλειπαν και τα βλέμματα όλο νόημα που πρόδιδαν τον έρωτά τους.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, όμως μόλις πριν από τέσσερις μήνες συνειδητοποίησαν πως τα συναισθήματά τους δεν ήταν απλώς φιλικά. Ο Χρήστος Ψωμόπουλος μοιάζει ιδιαίτερα ανανεωμένος από τον νέο έρωτα στη ζωή του και δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής της αγαπημένης του Παυλίνας.

Η κόρη του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη βρίσκεται αυτό τον καιρό σε εντατικές πρόβες, σχετικά με τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Μπάμπη Στόκα. Η Παυλίνα είναι ενθουσιασμένη αφού η συνεργασία αυτή επισφραγίζεται και με ένα ντουέτο που έχει γράψει στίχους και μουσική η ίδια.

Read More

And More