Βουλγαράκης – Πελέκη: Το Βατοπέδι έφερε το χωρισμό!

Το Βατοπέδι φαίνεται πως σήμανε το τέλος του γάμου του Γιώργου Βουλγαράκη και της Κατερίνας Πελέκη. Το γνωστό ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από 27 χρόνια και είχε ένα λαμπερό γάμο και μια αξιοζήλευτη οικογένεια, αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στη σχέση του.

Ο Βουλγαράκης και η Πελέκη γνωρίστηκαν πριν από 27 χρόνια, όταν ήταν ακόμη φοιτητές, παντρέυτηκαν, έκαναν οικογένεια και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Έζησαν μαζί μια πολυτελή ζωή με σαλέ στην Αράχωβα, κρουαζιέρες με το σκάφος τους και εξορμήσεις στη Μύκονο. Οι δυο τους έδειχαν πολύ ευτυχισμένοι, αλλά προκάλεσαν την κοινή γνώμη από την έλλειψη μέτρου και μετά το σκάνδαλο, φαίνεται πως ήρθε και η ρήξη στη σχέση τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο “Πρώτο Θέμα” το σκάνδαλο στο Βατοπέδι οδήγησε στην απομάκρυνσή τους. Οι πολιτικο-δικαστικές περιπέτειες ταλανίζουν το ζευγάρι και η γκρίνια έχει ριζώσει για τα καλά στη σχέση τους. Δεν ήταν, άλλωστε, και από τις καλύτερες στιγμές για την Κατερίνα Πελέκη η πολύωρη παρουσία της μπροστά στην ανακρίτρια την περασμένη Δευτέρα. Η ίδια ήταν από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ στο γραφείο της ανακρίτριας και απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικά με τις υποθέσης στην Ιερά Μονή. Αν και η ίδια αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 70.000 ευρώ, η συγκεκριμένη εμεπιρία σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη.

Άνθρωποι, μάλιστα, από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως όλη αυτή η κατάσταση είναι υπεύθυνη για τα σύννεφα στη σχέση της με τον Γιώργο Βουλγαράκη. Οι ενδοοικογενειακές κόντρες πυκνώνουν και η κα Πελέκη φέρεται να έχει πει στους δικούς της ανθρώπους ότι “Ο Γιώργος μας έκλεισε το σπίτι” και εκείνος να της επιστρέφει την κατηγορία αναφέροντας: “Όχι εγώ, εσύ”.
Οι πιέσεις μάλιστα, που δέχεται το ζευγάρι από τους συνεχείς φορολογικούς ελέγχους έχουν εντείνει τα πράγματα, ενώ λέγεται ότι η Κατερίνα Πελέκη, μόλις διαπίστωσε την εξασθένιση επιρροής της στον σύζυγό της, επιδίωξε αυτόνομη πορεία.

Read More

And More