Nέο κεφάλαιο στον γάμο του Γ. Βουλγαράκη – Η επιστροφή του στο σπίτι!

Νέο κεφάλαιο στον γάμο τους ανοίγουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real life”, ο Γιώργος Βουλγαράκης και η Κατερίνα Πελέκη. Ύστερα από 27 χρόνια κοινής πορείας και την απόφαση που είχαν πάρει τον Μάιο του 2011 να συνεχίσουν χωριστά, το ζευγάρι φαίνεται πως οδηγήθηκε στην επανασύνδεση.

Η κρίση στον γάμο τους ήρθε λόγω της πίεσης και των τριβών που προκλήθηκαν στην οικογένεια, εξαιτίας του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου, αλλά και οι πρωτόγνωρες εμπειρίες που βίωσε η κ. Πελέκη, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.

Επιπλέον, ένταση ανάμεσα στους δυο, προκλήθηκε και από τη διαφορετική τακτική που ακολούθησαν ο πρώην υπουργός και ο πατέρας της Κατερίνας, Διονύσης Πελέκης, σε σχέση με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και τον τρόπο που χειρίστηκαν τα ΜΜΕ.

Όλο αυτό το διάστημα, παρότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα, διατηρούσε πάντα επικοινωνία και οι συναντήσεις γίνονταν σε φιλικό κλίμα.

Έχοντας πλέον, αφήσει πίσω τους τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος, ο 53χρονος πρώην υπουργός – που αρχικά είχε μετακομίσει στο παραθαλάσσιο εξοχικό τους κοντά στο Σούνιο, έχει επιστρέψει στο διαμέρισμα της Πλουτάρχου, στο Κολωνάκι.

Read More

And More