Διάσημες παρουσίες στον αγώνα Cliff Diving στη Βουλιαγμένη! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Στον τρίτο αγώνα του Red Bull Cliff Diving World Series 2011 βρέθηκαν χθιες το μεσημέρι διάσημοι της ελληνικής showbiz, αλλά και λάτρεις των extreme sports. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Νίκος Μίχας, ο Τόνυ Σκουλιαριώτης και η Ρέα Τουτουνζή που δεν σταματούσε να twitt-αρει ενθουσιασμένη από το event!

Mάλιστα ανέβασε φωτογραφία και το δήμαρχο της Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κασιδόκωστα να κάνει βαρκάδα στη λίμνη!

Με καλοκαιρινή λοιπόν διάθεση και πολύ αγωνία οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τους ριψοκίνδυνους αθλητές να συμμετέχουν στον αγώνα. Από αυτούς ξεχώρισε ο Βρετανός Gary Hunt, που άφησε το αποτύπωμά του στο ελληνικό έδαφος κερδίζοντας τον τρίτο αγώνα του Red Bull Cliff Diving World Series 2011.

Ο 26χρονος κατέκτησε την πρώτη του νίκη για τη φετινή σεζόν στην πανέμορφη Λίμνη της Βουλιαγμένης, στο ίδιο σημείο που είχε και πάλι στεφθεί νικητής το 2009. Με το Ολυμπιακό πνεύμα παρόν, ο Τσέχος Michal Navratil κατέλαβε την τρίτη θέση μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό. Ο Artem Silchenko συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Οι θεατές είχαν ακόμα την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στον ζωντανό θρύλο των καταδύσεων, 4 φορές χρυσό Ολυμπιονίκη, Ελληνοαμερικανό Greg Louganis, που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο Orlando Duque δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα “αγαπημένα” του ελληνικά νερά, παρόλο που λόγω του τραυματισμού του, δεν κατάφερε να αγωνιστεί!

Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Ο Γιάννης Σπαλιάρας


Η Shaya


Ο Νίκος Μίχας


O Θοδωρής Παπαλουκάς


Βάλια Κακούτη


Ο Γιώργος Λιανός


Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης


Η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Γιώργο Μητρόπουλο


Τόλης Σκουλιαριώτης

Read More

And More