Σήμερα ο Ν. Βουρλιώτης γίνεται γαμπρός!

Γαμπρός θα ντυθεί σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Βουρλιώτης. Ο τραγουδιστής των Goin’ Through θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Όλγα Καρπαθάκη.

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει με το ξεχωριστό στυλ του, αλλά σήμερα ο Ni-Vo θα αφήσει στην άκρη την casual εμφάνιση και με κουστούμι θα περιμένει στην εκκλησία την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο γάμος θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 20:30 στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό, ενώ θα ακολουθήσει το πάρτι για όλους τους καλούς φίλους και συγγενείς στο “Κτήμα Ορίζοντες” στο Κορωπί.

Το ζευγάρι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες και η Όλγα περιμένει με αγωνία τη μεγάλη στιγμή. Αν και συνήθως στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου της και τον θαυμάζει, σήμερα θα είναι η ίδια η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και θα λάμπει από ευτυχία μέσα στο νυφικό από δαντέλα, που έχει επιλέξει και το οποίο θα είναι σε γραμμή γοργονέ με ουρά.
Όσο για τον κουμπάρο, δεν θα είναι άλλος από τον καλό φίλο του τραγουδιστή και αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Νίκο Καραχάλιο, αφού τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη είναι φανατικοί Ολυμπιακοί.
Το ζευγάρι φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένο και οι δυο τους περιμένουν τη μεγάλη στιγμή. Ο Νίκος γνωρίστηκε με την Όλγα στο γυμναστήριο και η σχέση τους προέκυψε λίγο αργότερα. Ο γνωστός τραγουδιστής που γενικότερα κρατά χαμηλό προφίλ αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για το χατίρι της αγαπημένης του, αφού ο ίδιος νιώθει ήδη σαν να είναι παντρεμένοι.

Η Όλγα είχε εργαστεί ως μοντέλο και έχει σπουδάσει νηπιαγωγός. Από την αρχή της σχέσης τους ήταν στο πλευρό του και τον στήριζε πολύ, ενώ και εκείνος δεν σταματά να την κοιτά τρυφερά στα μάτια και να της αφιερώνει τα τραγούδια του.

Το προσκλητήριο του Nivo και της Όλγας!
Το TLIFE τους εύχεται η ώρα η καλή!

Read More

And More