Μαρινάκης – Ευθυμιάδης – Δημητρίου: Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές βουτιές τους!

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έκαναν οι τρεις γνωστοί ηθοποιοί και βρέθηκαν με τις συντρόφους τους σε ένα από τα πιο διάσημα καλοκαιρινά θέρετρα, μια ανάσα από την πρωτεύουσα. Ο λόγος για τον Τόνυ Δημητρίου, τον Θανάση Ευθυμιάδη και τον Ιωσήφ Μαρινάκη που απόλαυσαν τη βουτιά τους στο “Sunny Sports Club” και διασκέδασαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης που αυτήν την περίοδο συμμετέχει στην θεατρική επιτυχία “Σ’ αγαπώ αλλά…” πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας στη υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του club μαζί με την σύντροφό του Χρύσα Καλπάκη, όπως και ο Τόνυ Δημητρίου με την σύζυγό του.
Όσο για τον Θανάση Ευθυμιάδη και την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς; Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε οικογενειακά στο club και αφού άφησε τα δυο κορίτσια του να λάβουν μέρος στις παιδικές δραστηριότητες απόλαυσε το μπάνιο του στην πισίνα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους τρεις πρωταγωνιστές, χωρίς τις συντρόφους τους, την ώρα που απολάμβαναν την ηλιοθεραπεία τους και ετοιμάζονταν να κάνουν μια βουτιά για να δροσιστούν.

Read More

And More