Καλύτερα στην υγεία του ο Κ. Βουτσάς! Βγαίνει τις επόμενες μέρες από το νοσοκομείο

Καλύτερα φαίνεται πως είναι στην υγεία του ο Κώστας Βουτσάς. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός που νοσηλεύεται αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης θα πάρει τις επόμενες μέρες εξιτήριο.

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από μια αδιαθεσία που είχε αισθανθεί λίγα μόλις λεπτά πριν βγει στη σκηνή για την παράσταση “Λυσιστράτη” στο αρχαίο θέατρο του Διός.
Ο ίδιος φαίνεται ότι είναι πολύ καλύτερα στην υγεία και θα πάρει εξιτήριο. Ο Κώστας Βουτσάς, μάλιστα, μίλησε στο “Summer Live” και δήλωσε ότι νιώθει πολύ καλύτερα. “Είχα μια ψιλοπεριπέτεια με την υγεία μου. Ήταν ένα ελαφρύ αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Το παλέψαμε και είμαι καλά. Βγαίνω αύριο, μεθαύριο από το νοσοκομείο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο γνωστός ηθοποιός ευχαρίστησε του δυο νευροχειρούργους που τον έχουν αναλάβει και τον έχουν φροντίσει πολύ. “Ο κ. Ζευγαρίδης και ο κ. Πολυζωίδης είναι οι δυο νευροχειρούργοι που με έκαναν καλά. Είμαι στην κλινική, με περιποιούνται και έχει ωραίες κοπέλες, γι’ αυτό δεν φεύγω από το νοσοκομείο”.
Στην ερώτηση, αν ανησύχησε καθόλου, ο ίδιος δήλωσε: “Δεν ανησύχησα καθόλου. Είναι η γυναίκα μου εδώ και τα παιδιά μου και παίρνω από όλους μεγάλη αγάπη και μου δίνουν κουράγιο”.
Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως αυτές τις ημέρες θα ξεκουραστεί λίγο και το χειμώνα θα επιστρέψει στο θέατρο. “Θα επιστρέψω στο σπίτι να ξεκουραστώ και θα κάνω μια παράσταση για να δω πως είμαι. Το χειμώνα θα είμαι στο θέατρο με την Ελισάβετ Κωνσταντινούδου στην παράσταση “Ο παππούς έχει πίεση”. Ακριβώς ότι κι εγώ”, είπε με μια δόση χιούμορ.
Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More