Όταν οι επώνυμες κάνουν #watermelon #selfies

Όταν λες καλοκαίρι ποιο φρούτο σου έρχεται πρώτο στο μυαλό; Ναι!! Καλά το σκέφτηκες… είναι το καρπούζι! Το πιο παιχνιδιάρικο φρούτο, με το οποίο έχουμε κάνει καρπουζομαχίες όταν είμαστε παιδιά, έχουμε απολαύσει εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα με μουσική υπόκρουση τα τζιτζίκια και έχουμε ζηλέψει την κολλητή που στη φέτα της έλαχε η ολόγλυκια καρδιά!

Το καρπούζι όμως φαίνεται πως έγινε αγαπημένο insta αξεσουάρ και των επωνύμων στις διακοπές τους. Έλλη Κοκκίνου και Δέσποινα Καμπύρη, Μαρία Μπακοδήμου, Χριστίνα Αλούπη και Δούκισσα Νομικού μας στέλνουν καρπουζιφιλιά από το instagram με μια φέτα δροσερό φρούτο στο χέρι.

src=/files/Image/NEWS/2014/AUGOUSTOS/16-08/watermelon1.jpg

src=/files/Image/NEWS/2014/AUGOUSTOS/16-08/watermelon2.jpg

src=/files/Image/NEWS/2014/AUGOUSTOS/16-08/watermelon3.jpg

src=/files/Image/NEWS/2014/AUGOUSTOS/16-08/watermelon4.jpg

WATER MELON MANIA….
Δεν είναι όμως οι πρώτες celebrities που δείχνουν την αγάπη του στο summer fruit!!! Κάναμε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και ανακαλύψαμε πως το καρπούζι είναι φετίχ και μεγάλος super star του καλοκαιριού.

H Cara κάνει γκριμάτσες με μια φέτα καρπούζι στο χέρι…

Και η Kim δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να δαγκώσει το καλοκαιρινό φρούτο…

O Jack Nickolson σε μια ρετρό φωτογραφία απολαμβάνει το καρπούζι με το πρωινό του.

Η Katy Perry φωτογραφίζεται με μια φέτα ζουμερό καρπούζι και δίνει pop fresh αισθητική στο στιλ της.

Εσύ από που διαβάζεις τις celebrity καρπουζοϊστορίες των star; Στείλε μας μια φωτογραφία στην οποία απολαμβάνεις το καρπούζι, μόνη ή με φίλες και θα γίνει “repost” στο προφίλ του TLIFE στο instagram και το twitter. Πόσταρε από το λογαριασμό σου με hashtag #tilfesummer #karpouzaki και mention το @tlifegr και μπες στο… παιχνίδι!

Read More

And More