N. Watts: Στο γύρισμα για τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πριν την τραγωδία!

Ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα έκανε σήμερα η Naomi Watts για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, στην οποία ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στα γυρίσματα για τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας με τον Dodi, λίγο πριν το θανατηφόρο ατύχημά της στο Παρίσι.
Η Naomi έφερε ξανά στη μνήμη την τραγική μέρα του δυστυχήματος της πριγκίπισσας της Ουαλίας που βύθισε στο πένθος τη βασιλική οικογένεια. Στις 31 Αυγούστου του 1997, η πριγκίπισσα βγήκε μαζί με τον Dodi από το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Ritz, μπήκαν στη μαύρη Mercedes και έφυγαν για τον προορισμό τους.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε λίγα λεπτά αργότερα, όταν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τους παπαράτσι είχαν μια θανατηφόρα σύγκρουση στο τούνελ “Place De L’ Alma”.

Αυτές τις δραματικές στιγμές κλήθηκε να αναπαραστήσει η Naomi Watts για τις ανάγκες τους ρόλου της. Η σκηνή βέβαια, γυρίστηκε στην Piazza dell’ Unita στην Ιταλία και η Naomi Watts με τα κοντά ξανθά μαλλιά και τα σικ ρούχα της ταίριαζε εκπληκτικά στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Δες φωτογραφίες από το γύρισμα:

Read More

And More