Έκοψαν τη γυμνή σκηνή της Kate Winslet από τον Τιτανικό!

Τι κι αν όλοι περιμένουν με αγωνία την προβολή της 3D εκδοχής του “Τιτανικού”, ωστώσο κάποιοι φαίνεται πως δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν τρισδιάστατα όλες τις σκηνές. Ο λόγος για την κυβέρνηση της Κίνας που αποφάσισε να κόψει τη γυμνή σκηνή της Kate Winslet από την ταινία.
Οι υπεύθυνοι θεώρησαν προκλητική τη σκηνή όπου η Kate Winslet ενσαρκώνοντας της Rose εμφανίζεται γυμνή μπροστά στον Leonardo Di Caprio – Jack- για να την ζωγραφίσει… Η πρωταγωνίστρια ποζάρει μπροστά του φορώντας μόνο το πανάκριβο κολιέ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, θεώρησαν πως το στήθος της Kate, παραήταν τρισδιάστατο με τα νέα δεδομένα, τόσο πολύ, που φοβήθηκαν πως το κοινό θ΄αρχίσει να το… πιάνει!

Ο υπεύθυνος της Κρατικής Τηλεόρασης, Ταινιοθήκης και Ραδιοφωνίας της Κίνας, βγήκε και εξήγησε τον ακριβή λόγο: “Φοβόμασταν πως με τις τρισδιάστατες διαστάσεις, οι θεατές θα άπλωναν τα χέρια τους για να αγγίξουν το στήθος της Winslet, με αποτέλεσμα να ενοχλούν τους υπόλοιπους θεατές. Έτσι, για ν΄αποφύγουμε ενδεχόμενους καυγάδες και διαφωνίες, αποφασίσαμε να κόψουμε τις γυμνές σκηνές!”

Έτσι, η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, χωρίς την επίμαχη στιγμή… Κάτι τέτοιο βέβαια δεν προβλέπεται σε καμία περίπτωση για την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική που περιμένουν με αγωνία την πρεμιέρα!

Δες το video:

Read More

And More