Αποκλειστικό: Τα γενέθλια του Σ. Χαριτάτου και οι απρόσμενες ευχές του Γ. Αρναούτογλου!

Χθες μπορεί να ήταν ημέρα γιορτής για όλη την Ελλάδα αλλά για τον παρουσιαστή Σπύρο Χαριτάτο, ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή αφού έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 38 του χρόνια. Μετά από τα κεράκια της υπέροχης τούρτας που έσβησε στο πλατό της εκπομπής του “10 με 1 μαζί” παρέα με τον καλό του φίλο και συμπαρουσιαστή Γιώργο Καραμέρο αλλά και την υπόλοιπη ομάδα, θέλησε να το γιορτάσει κι… αλλού!

Έτσι άπαντες μετά το τέλος της εκπομπής βρέθηκαν στο αγαπημένο ουζερί, του Σπύρου, “Νησιώτισσα” και στην περιοχή της Πεντέλης για να του ευχηθούν! Τους γευστικότατους μεζέδες δοκίμασαν μαζί του ο Γιώργος Καραμέρος μαζί με την οικογένειά του, όλη η συντακτική ομάδα του “10 με 1 μαζί”, ο Βασίλης Δρυμούσης με τη σύζυγό του και η ομάδα της παραγωγής.

Ο Σπύρος Χαριτάτος ήταν αρκετά ευδιάθετος και δεν σταματούσε να απαντάει στο κινητό του, που χτυπούσε συνέχεια για ευχές! Στην αρχή όλοι δοκίμασαν τους ψαρομεζέδες και στη συνέχεια του ξανατραγούδησαν κι έσβησε κεράκια!

Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Θωμάς Μόσχος

Ο Γιώργος Καραμέρος ο οποίος έκανε μία ευχή για τον Σπύρο που μας έκανε εντύπωση: “Να ‘ναι πάντα ευτυχισμένος όπως τώρα και μες το 2011 διπλός κι επίσημα!”

Ο Βασίλης Δρυμούσης με τη σύζυγό του

Δες βίντεο πριν σβήσει κεριά ο Σπύρος

Λίγο πριν σβήσει τα κεράκια ο Σπύρος Χαριτάτος, στο μαγαζί εμφανίστηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Αφού χαιρέτισε αρκετό κόσμο πλησιάσε το τραπέζι των Καραμεροχαριτάτων κι ευχήθηκε στο Σπύρο! Οι δύο παρουσιαστές μάλιστα τα είπαν για λίγα λεπτά κι εκτός τραπεζιού.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης μίλησε κι έκανε χιούμορ με όλους τους δημοσιογράφους της ομάδας.

Μετά από λίγο η τούρτα που απεικόνιζε το αυτοκίνητο του Σπύρου, τον ίδιο και τη μεγάλη του αδυναμία- γυναίκες- έφτασε στο τραπέζι και όλο το μαγαζί του τραγούδησε και στη συνέχεια του ευχήθηκε!

Δες βίντεο!

Η Άννα Πρέλεβιτς με τον Σπύρο Χαριτάτο.

Ο Σπύρος κάνοντας χιούμορ, ξεκίνησε να τρώει από την τούρτα τις θηλυκές υπάρξεις… Αυτό που ευχήθηκε για τον εαυτό του είναι: “Θέλω να μεγαλώνω όμορφα, να είμαι θετικός και να έχω την υγεία μου, να στηρίζω τους ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπάω και να μπορώ να βλέπω καθαρά τη ζωή γύρω μου, με καθαρή ψυχή και καθαρό μυαλό” Στη συνέχεια ακολούθησαν κάποιες δηλώσεις στο TLIFE που θα συζητηθούν…

Χρόνια πολλά κι από μας Σπύρο!

Ρεπορτάζ: Εβίτα Τσιλοχρήστου

Read More

And More