Μ. Χατζηγιάννης για όσους μιλούν για σκηνοθετημένη σχέση: Κινούμαστε πλέον νομικά!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλει να κάνει μιούζικαλ, δηλώνει πανευτυχής με τη σύντροφό του, ενώ ετοιμάζει μηνύσεις για όσους βάλλουν εναντίον τους! Διάβασε όσα είπε στην εφημερίδα “Έθνος” και στον Βασίλη Μπουζιώτη.

Στην παράσταση της «Ακτής Πειραιώς» παίζεις και σε σκετσάκια. Σε κέρδισε η υποκριτική;

Με κέντρισε η υποκριτική! Μου ζητήθηκε να παίξω -και για το τρέιλερ και στην παράσταση- και, ναι, το τόλμησα και το απόλαυσα. Στην αρχή ήμουν σφιγμένος, αλλά με την αρωγή του έμπειρου διδύμου με το οποίο είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι, τα κατάφερα -όσο καλύτερα μπορούσα τέλος πάντων!

Υπάρχει η σκέψη στο νου σου να κάνεις μιούζικαλ κάποτε;
Στο μιούζικαλ πρέπει να παίζουν πρωτίστως τραγουδιστές οι οποίοι είναι και καλοί ηθοποιοί. Οχι καλοί ηθοποιοί που είναι δευτερευόντως τραγουδιστές! Στην Ελλάδα συμβαίνει το δεύτερο και ναι μεν γίνονται καλές και φιλότιμες προσπάθειες, αλλά δεν βλέπουμε ανεβάσματα όπως οφείλουν να είναι -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Οσο για μένα, μ’ αρέσει πάρα πολύ το είδος κι έχω και μια μικρή εμπειρία σ’ αυτό από πιο παλιά. Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να δοκιμαστώ πάλι, λοιπόν, σε αυτό. Αν ερχόταν μια ενδιαφέρουσα πρόταση, είτε απ’ το «Παλλάς» ή από οπουδήποτε αλλού, το πιθανότερο είναι ότι θα τη δεχόμουν!

Πόσο, δε, αν ερχόταν διπλή πρόταση για σένα και τη Ζέτα…
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ μαζί της επαγγελματικά. Αντιθέτως!

Επιτέλους, πάψατε το κρυφτό και μιλάτε πλέον ανοιχτά για τη σχέση σας…

Δεν παίξαμε ποτέ κρυφτούλι! Θέλαμε να είμαστε σίγουροι 100% ότι είμαστε ο ένας το έτερον ήμισυ του άλλου. Τώρα που είμαστε, δεν έχουμε κανένα λόγο να σιωπήσουμε.

Είστε στο στόχαστρο πολλών και γράφονται για εσάς πολλά, όπως ότι διατηρείτε σκηνοθετημένη σχέση!
Ολα αυτά είναι αισχρά ψέματα, χυδαιότητες και κινούμαστε νομικά πλέον. Το θεωρώ σκανδαλώδες όλο αυτό. Αλλο να γράφεις ότι δεν σου αρέσει, ας πούμε, η όποια δουλειά μου ή δουλειά μας και άλλο είναι να τολμάς να μας διαβάλλεις έτσι με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Πόσο σας χαλάει το κυνηγητό των παπαράτσι και η κακεντρέχεια;
Πάρα πολύ -δεν μπορεί μην σε ενοχλεί να σε κυνηγούν έτσι ανελέητα και να βάλλουν κάθε τόσο εναντίον σου. Αλλά προσπαθούμε να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας και να το αφήνουμε έξω από το σπίτι μας. Οσο γίνεται βέβαια!

«Παντρεύομαι», λες στο διαφημιστικό της παράστασης. Στη ζωή, πότε περιμένεις να προβείς σε μια ανάλογη δήλωση; Δοκιμαστικό έκανα απλώς! (γέλια)

Read More

And More