Ελένη Χατζίδου: Αποκαλύπτει στο TLIFE τη δίαιτα και τη γυμναστική της και δηλώνει πως βλέπει τον σύντροφό της μόνο Κυριακές!

Η Ελένη Χατζίδου είναι από τα καλά παιδιά του καλλιτεχνικού χώρου! Όμορφη, καλοντυμένη, σέξι και με θηλυκότητα αλλά και ” μαγκάκι” όταν θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, τη δουλειά της, την οικογένειά της ή τους φίλους! Της αρέσει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και η πορεία της στο τραγούδι πάει από το καλό στο καλύτερο αφού το νέο της τραγούδι “Δεν θα σε περιμένω” έχει γίνει ήδη επιτυχία.

Αυτό όμως που μας έχει εντυπωσιάσει τελευταία, είναι το αψεγάδιαστο, γυμνασμένο -όσο πρέπει- κορμί της με την επίπεδη κοιλιά, που το βλέπουμε στην παραλία και μας πιάνει μια … ζήλια…

Πρόσφατα η Ελένη είχε εμφάνιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για το πως καταφέρνει να έχει επίπεδη κοιλιά! Εμείς της ζητήσαμε να μας δώσει βήμα προς βήμα τη δίαιτά της και το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί για να μένει λεπτή, υγιής και fit. Tη ρωτήσαμε όμως και για την προσωπική της ζωή με τον σύντροφό της για την οποία είναι αλήθεια, δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, αλλά και για το κεφάλαιο πλαστικές!

Ο φωτογράφος του TLIFE Πέτρος Χόντος, τη συνάντησε στο γυμναστήριο όπου προπονείται είναι η αλήθεια σκληρά και σου έχουμε φωτογραφίες και όλες τις λεπτομέρειες.



To καθημερινό της διατροφικό πρόγραμμα και τα μυστικά για επίπεδη κοιλιά

Ποια είναι τα μυστικά της διατροφής σου για να μένεις αδύνατη! Πες μας αναλυτικά το καθημερινό σου μενού

“Το πρώτο μυστικό είναι τα πολλά μικρά γεύματα να μην αφήνεις το στομάχι σου άδειο. Πρέπει επίσης να αποφεύγουμε τα γλυκά, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ”…

Το πρόβλημά μου είναι ότι μου αρέσουν τα γλυκά. Αν κάνω ατασθαλία θα κάνω με γλυκό. Αν δω κάποιον να τρώει παγωτό θα μου τρέξουν τα σάλια και θα φάω! Αλλά προσπαθώ να μην υποκύπτω… Γλυκά τρώω μόνο την Κυριακή που έχω τη λεγόμενη free day!



Πρωί
Κουάκερ με δημητριακά ολικής αλέσεως και ρόδι ή κουάκερ με χυμό πορτοκάλι (το οποίο δεν είναι εύγεστο). Αποφεύγει το γάλα με λακτόζη για να μην πρήζεται.

Μεσημέρι
Πατάτα βραστή ή ρύζι ή μακαρόνια ολικής αλέσως και μετά από μισή ώρα – και αυτό είναι το μυστικό- κρέας με αγούρι ή πράσινη σαλάτα.

Βράδυ
Σάντουιτς με ψωμί ολικής αλέσως και γαλοπούλα

Σνακς Φρούτα, κυρίως πράσινο μήλο και ωμά αμύγδαλα.


Το πρόγραμμα της γυμναστικής της

Η Ελένη γυμνάζεται στο Gym tonic τέσσερεις φορές την εβδομάδα από μιάμισυ ώρα και κάνει body bike και πιλάτες!

Ο προπονητής της Μήνας Μαλάτος λέει στο TLIFE:

“Το body bike είναι ένα 45λεπτο πρόγραμμα το οποίο έχει μεγάλη απώλεια θερμίδων (500)και λίπους, βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία,ενδυναμώνει τετρακέφαλους και γλουτούς καθώς προσομοιώνει την προπόνηση σε φυσικό περιβάλλον (ανηφόρες,ευθείες,σπριντ). Η Ελένη είναι πιστή στις προπονήσεις και είναι συγκεντρωμένη στο στόχο της. ήδη έχει δει τη διαφορά στο σώμα της και στη φυσική της κατάσταση”

Η γυμνάστρια Elmira Βegati που κάνει Pilates στην τραγουδίστρια, λέει στο TLIFE:”Τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί η Ελένη είναι το reformer (εκγύμναση κυρίως πόδια & ευλυγισία), trapeze (για την εκμάθηση ακροβατικών ασκήσεων), chair & barell (εκγύμναση των κοιλιακών), reformer cadillac (για κυκλική προπόνηση όλου του σώματος) μαζί με τα υπόλοιπα όργανα αποκλειστικά για Pilates, ring, foam rollers & props για ένα μάθημα Power Pilates.

Τα προσωπικά και ο αγαπημένος της….

Αυτή την περίοδο η Ελένη εμφανίζεται στο Frangelico με το Χρήστο Χολίδη και το Χρήστο Μενιδιάτη και δεν προβλέπονται διακοπές αφού θα κάνει κάποιες ζωντανές εμφανίσεις στην επαρχία το καλοκαίρι. Τη ρωτήσαμε πότε προλαβαίνει να βλέπει το σύντροφό της Γιώργο που έχει ταξί και η απάντησή της ήταν μια φορά την εβδομάδα!

“Δεν ταιριάζουν τα προγράμματά μας, ο Γιώργος δουλεύει ταξί καθημερινές εγω δουλεύω άλλες μέρες και ώρες. Βλεπόμαστε μόνο Κυριακή! Θα κάνετε το επόμενο βήμα να ζήσετε μαζί; Όχι… μια χαρά περνάμε έτσι. Δε συζητάμε κάτι τέτοιο.Αργότερα βλέπουμε”…

Θα κάνει άλλες πλαστικές;
Έχεις βγει και έχεις πει με θάρρος ότι έχεις κάνει πλαστική στο στήθος και στη μύτη. Θα έκανες κι άλλη αν δεν σου άρεσε κάτι ακόμα πάνω σου; ” Αν με ενοχλούσε κάτι ναι! (γέλια…) Το έχω τερματίσει νομίζω αλλά αν περάσουν τα χρόνια μπορεί να κάνω κάτι να διατηρηθώ. Δεν θέλω να παραμορφωθω όμως. Δε θα κάνω κατι υπερβολικό… Δεν ειναι ωραίο να είναι μια γυναίκα 50 χρονών και να δείχνει 20! Βλέπω κυρίες που είναι πρησμένες και είναι όλες ίδιες! Αυτό δεν θέλω να το πάθω.. Προτιμώ τις ρυτίδες…

Ο μεγαλύτερος της φόβος : “Εχω αγωνία για τους γονείς μου.Επειδή μένω μακριά τους, έχω χάσει στιγμές μαζί τους και ανησυχώ. Τα μαλλιά του μπαμπά μου δεν ξέρω πότε άσπρισαν… Τα είδα ξαφνικά άσπρα… Ο φόβος μου είναι μην πάθουν κάτι οι γονείς μου. Και γω κάνω ότι μπορω για να τους κάνω να νιώθουν καλά!


Read More

And More