Η Ζέτα στην πρεμιέρα του Μιχάλη της! Δες ποιοι διάσημοι πήγαν

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρι α της χώρας μας. Η σχέση τους, παρά τα όσα ακούγονται, φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο τραγουδιστής δηλώνει πως η Ζέτα είναι η ιδανική μητέρα για τα παιδιά του και η ηθοποιός υποστηρίζει πως ζει μαζί του πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Οι δυο τους πολύ σύντομα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και από τότε είναι αχώριστοι. Η Ζέτα ακολουθεί το Μιχάλη σε όλες του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει. Το ίδιο έκανε και στην πρεμιέρα του στο «Ζυγό»!

Μαζί με την παρέα της βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και απόλαυσε τον αγαπημένο της αλλά και την Ανδριάνα Μπάμπαλη που εμφανίζεται μαζί του. Ιδιαίτερα ευδιάθετη, δεν σταμάτησε να χαμογελά όλο το βράδυ και να ανταλλάσει τρυφερές ματιές με τον Μιχάλη.

Στην παρέα της ήταν ο κολλητός της Θανάσης Αλευράς, ο Νίκος Μουτσινάς ενώ στο διπλανό τραπέζι ήταν η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα. Ανάμεσα σε αυτούς που απόλαυσαν το πρόγραμμα ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη αλλά και ο ΑΛέξανδρος Μπουρδούμης.

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από ποτέ. Όλα δείχνουν πως η σχέση τους θα τους οδηγήσει σύντομα στο επόμενο μεγάλο βήμα…

Απαντούν σε όσους θεωρούν την σχέση τους επικοινωνιακό τρικ!

O Mιχάλης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο Love Radio, λίγο πριν επιστροφή του στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ο τραγουδιστής έδειξε την έντονη ενόχληση του για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς υποστηρίζουν ότι είναι ψεύτικη η σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια.

“Όσα μου μεταφέρετε ξεπερνάνε κατά πολύ τα δικά μου όρια. Δεν σκεφτόμαστε όλοι με τη λογική του να ‘πουλήσουμε’ και να διαφημιστούμε. Αυτά όλα προέρχονται από άρρωστα και διαστροφικά μυαλά”, είχε δηλώσει η αγαπημένη του σε πρόσφατη συνέντευξη.

Ο Μιχάλης με την σειρά του υποστήριξε πως το χειρότερο είναι ότι ανακυκλώνουμε πράγματα που δεν έχουν ουσία και μέσα από όλα αυτά αναδύεται η κακοπιστία, η κακοβουλία και ο φθόνος. “Το να διατείνεται κανείς ότι μια σχέση είναι αναληθής και ψεύτικη είναι εκ των πραγμάτων μια προσβλητική και αυθάδης ερώτηση… Το χειρότερο στη ζωή μας είναι η ανακύκλωση φτηνών, ευτελών, διαδόσεων και πραγμάτων. Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός είναι ό,τι χειρότερο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Κάποιες φορές είμαι υπεράνω. Μέσα από όλα αυτά αναδεικνύεται η κακοπιστία, η κακοβουλία και ο φθόνος ορισμένων. Η κακία είναι μεταδοτική”, συνέχισε ο τραγουδιστής. “Η σχέση μου με την Ζέτα έχει γερά θεμέλια. Αν καταλήξει κάπου, θα το δείξει ο χρόνος”, δήλωσε συμπληρώνοντας πως για τη σχέση τους βλέπει “θετικό και ευοίωνο μέλλον”.

Ο Μιχάλης μίλησε ακόμα για την κρίση και αν θα μπορούσε να ζήσει με λιγότερα χρήματα. Υποστήριξε πως για όποιον έχει μάθει σε έναν τρόπο ζωής είναι δύσκολο να μάθει να ζει αλλιώς, αλλά αν χρειαστεί , θα προσαρμοστεί και δεν τίθεται θέμα για αυτό. “Δεν είμαι σπάταλος, δεν έχω πολλές αδυναμίες, πάθη και ιδιαίτερα χόμπι. Τα έξοδά μου δεν είναι κάτι τρομερό… Αν το απαιτούν οι συνθήκες, μπορώ να ζήσω και με λίγα. Μην τρελαθούμε”, τόνισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να ασχοληθεί με τα κοινά είτε στην Ελλάδα, είτε στην Κύπρο: “Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά κάποια στιγμή. Δεν έχω κόλλημα να είμαι σε κάποιο σχήμα, εφόσον με καλύπτει η επιλογή αυτού του σχηματισμού.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με το σκάφος του ΖΕΜΙ δήλωσε πως δεν ήταν ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ και την εποχή που γράφονταν αυτό, ήταν αναληθές αφού δεν το είχε τότε στην κατοχή του.

Read More

And More