Ο Μ. Χατζηγιάννης αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε τις εμφανίσεις του στο Ζυγό!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε πρεμιέρα στο Ζυγό και λίγες μόλις μέρες μετά οι εμφανίσεις σταματούν. Το TLIFE είχε βρεθεί στην πρεμιέρα του τραγουδιστή και της Ανδριάνας Μπάμπαλη και όλα έδειχναν πως λειτουργούν ρολόι. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν έτσι…

Ο Μιχάλης, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Vogue, σχολιάζει την απόφαση του να λήξει την συνεργασία αυτή και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Τα πρώτα σενάρια έκαναν λόγο για «κόντρα» του δημοφιλούς τραγουδιστή με τον ιδιοκτήτη της μουσικής σκηνής…

«Είχαν ευθύνες βασικές, δηλαδή νομικές, και για λόγους προστασίας των συναδέλφων μου και εμού, σταμάτησα. Δεν έχω μερίδιο ευθύνης και ποτέ δε μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Θα έστηνα στο Ζυγό μια συναυλία, που για μένα είναι ο φυσικός μου χώρος», υποστήριξε ο Μιχάλης.

«Ο Ζυγός ξεκίνησε σαν μια ωραία περιπέτεια, ένα ωραίο βήμα, χωρίς να παραβλέψω πως θα έπαιζα σε μια γωνία της Αθήνας λίγο δύσκολη και ξεχασμένη. Δυστυχώς, διακόπηκε απότομα για τυπικούς λόγους, αν και δεν μου αρέσει να κατηγορώ και να επιρρίπτω ευθύνες σε επαγγελματίες», συνέχισε.

Από την άλλη μεριά, η απάντηση του επιχειρηματία του Ζυγού, Ηλία Ιωαννίδη, ήταν περισσότερο σκληρή. «Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι να πάρει πίσω όσα είπε για το μαγαζί. Είχαμε δώσει το λόγο της τιμής μας να μην κατηγορήσουμε ο ένας τον άλλο», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star.

Read More

And More