Β. Χατζηβασιλείου: Και την πόρτα του Mega χτύπησα και άλλων καναλιών… και τις βρήκα κλειστές!

Η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια είναι αναμφισβήτητα επιτυχημένη και η διάρκειά της στον χώρο αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση γι’ αυτό. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φωτογραφίζεται σέξι όσο ποτέ και σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό Adore μιλά για όλα!

Τα μυστικά του, επίσης επιτυχημένου γάμου της, την άρνησή της να πολιτευτεί στις επερχόμενες εκλογές και την επιστροφή της στο ρεπορτάζ… σε περίπτωση που χρειαστεί!

Ποια ερώτηση έχει βαρεθεί να της κάνουν; “Σε ποιον θα ήθελα να στείλω πακέτο… Στα πόδια των γονιών μου θα άφηνα πακέτο ευγνωμοσύνης μου.”

Με τον σύζυγό της μετρά 20 χρόνια κοινής πορείας…

“Ο έρωτας μπορεί να μείνει ζωντανός! Το βασικό είναι να ταιριάζεις με τον άλλο. Σε μια διαδρομή ζωής ο κάθε άνθρωπος εξελίσσεται. Το θέμα είναι να εξελίσσεται με την ίδια ταχύτητα με τον άλλο… Αν σαν προσωπικότητα έχεις μια συνάφεια με τον άλλο, αυτό το πετυχαίνεις… Το πρώτο μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, είναι να σου στείλει ο καλός Θεός τον άνθρωπο που σου ταιριάζει… Εγώ το ήξερα πριν τον γνωρίσω, ότι θα συμβεί! Είναι λίγο, κάτι μεταφυσικό, άρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω… Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να πάρεις την απόφαση, από την στιγμή που θα κάνεις έναν γάμο, ότι πρέπει να συμβιβαστείς, ότι είναι μία σύμβαση που θέλει εκατέρωθεν υποχωρήσεις.”.

Για τη δουλειά της, τις δυσκολίες της και την ανανέωση του συμβολαίου της…

“…Έμεινα και χωρίς δουλειά και πόρτες χτύπησα. Και την πόρτα του Mega χτύπησα και άλλων καναλιών… και τις βρήκα κλειστές. Αν χρειαζόταν παντού θα επέστρεφα. Και στο ρεπορτάζ και στο δελτίο ειδήσεων… Δεν έχω ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό μου. Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.”.

Το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχει πάρει από την εκπομπή της

“Το ότι ο άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο κτήνος που υπάρχει σ’ αυτόν τον πλανήτη.”.

Δεν συγχωρεί στους ανθρώπους…

“Την αγνωμοσύνη. Με ενοχλεί. Με ενοχλεί να ξεχνάς από πού ξεκίνησες. Να ξεχνάς σε ποιον οφείλεις. Είναι κάτι το οποίο βοηθάει στην αυτογνωσία μας. “.

Πέρα από τους γονείς της, νιώθει ότι οφείλει την επιτυχία της…

“Σίγουρα στον άντρα μου που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια στις επιλογές μου. Δεν ήταν οδόφραγμα παρά γέφυρα στο να τα διεκδικήσω όλα αυτά. Και σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς μου έδιναν μία ευκαιρία στις δουελειές που βρέθηκα.”.

Το lifestyle είναι φούσκα;

“Δεν μ’ αρέσουν οι ακραίες εκφράσεις. Ούτε φούσκα θα το έλεγα. Είναι ένας καθρέφτης στη ζωή μας, που όμως ανήκει στους παραμορφωτικούς. Είναι κοίλος. Κοίλο κάτοπτρο. Και αλλοίωνε λίγο το είδωλο. Τα βλέπαμε λίγο καλύτερα τα πράγματα από ό,τι ήταν. Και πίστευαν οι άνθρωποι που δεν ανήκαν σ’ αυτό το τελικό αποτέλεσμα, ότι αυτό υπάρχει και μπορεί ο καθένας να το διεκδικήσει. Αυτή ήταν η πλάνη.”.

Ήρθε η ώρα της κρίσης;

“Εδώ και χρόνια. Νομίζω ότι το ξεσκαρτάρισμα θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα.”.

Νιώθει ότι έφτασε τον προσωπικό της στόχο ή έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμη από εκείνη;

“Όταν πεις ότι έφτασες στον προσωπικό σου στόχο, επήλθε το γήρας. Κι εγώ θεωρώ ότι θέλω να έχω στόχους για πολλά πολλά χρόνια ακόμη στη ζωή μου.”.

To μακιγιάζ της κ. Χατζηβασιλείου για τη φωτογράφιση έχει γίνει με προϊόντα Beauty is life

Read More

And More