Η Φαίη Ξυλά αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη σιλουέτα της και τι γυμναστική κάνει!

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια από τα “Μυστικά της Εδέμ” μεταμορφώνεται σε ποδηλάτισσα και μιλά για όλα περιοδικό Shape Οκτωβρίου.

Τελικά η Φαίη, προσέχει τη διατροφή της;

«Με τα χρόνια έχω αποκτήσει “παιδεία” στη διατροφή. Φροντίζω να τρώω κάθε μέρα πρωινό και να τηρώ τα πέντε μικρά γεύματα. Τρώω πολλά φρούτα, λαχανικά και πίνω αρκετό γάλα. Όμως, ακόμη κι όταν πάρω 2 κιλά, δεν αγχώνομαι. Ξέρω ότι θα τα χάσω. Πάντως, αν ποτέ έπαιρνα πολλά κιλά θα το αντιμετώπιζα, δε θα το αποδεχόμουν. Ούτε θα με έπαιρνε από κάτω. Πιστεύω πως η διατήρηση σωστού βάρους είναι θέμα θέλησης».

Η σχέση της με την άσκηση ποια είναι;

«Μου αρέσει πολύ η yoga και το χειμώνα, οπότε και έχω χρόνο, κάνω πάντα μία φορά την εβδομάδα. Έχω δοκιμάσει να γυμναστώ με πολλούς άλλους τρόπους, αλλά μόνο η yoga κατάφερε να με ιντριγκάρει. Νιώθω ότι αναζωογονεί και το μυαλό μου. Επίσης, η μεγάλη σημασία που έχει η αναπνοή για τη yoga με βοηθά και στη δουλειά μου. Αισθάνομαι ότι μου δημιουργεί αρμονία, όχι μόνο σωματική, αλλά και συναισθηματική. Επίσης, προσπαθώ κάθε μέρα στο σπίτι να αφιερώνω ένα 10λεπτο στην άσκηση με βασικές ασκήσεις: κοιλιακούς, ραχιαίους, με λάστιχα κ.λπ. Η δραστηριότητα μου κάνει καλό».


Διάβασε περισσότερα στο Shape που κυκλοφορεί!

Read More

And More