Χ. Χολίδης: “ Η Δούκισσα είναι ψυχούλα, δεν έχει ίχνος πονηριάς πάνω της!”

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για την αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού, αν του μαγειρεύει και τον περιποιείται, αλλά και αν την ζηλεύει εκείνος τόσο όμορφη που είναι! Επίσης δεν παρέλειψε να μιλήσει για την οικογένεια και τον γάμο..

Σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ” ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η Δούκισσα του μαγειρεύει: “Ναι, μαγειρεύει. Δεν είναι σαν τον Σκαρμούτσο ακόμα, αλλά προσπαθεί. Θυμάμαι είχε φτιάξει μια φορά τυρόπιτα και παρόλο που δεν πεινούσα, έφαγα και κόντεψα να σκάσω από το φαγητό για να την κάνω να ευχαριστηθεί. Είναι πολύ καλή στη ζαχαροπλαστική. Φτιάχνει πολύ ωραίο σουφλέ σοκολάτας!”
Ο Χρήστος δήλωσε τι ήταν αυτό που τον κέρδισε στην Δούκισσα: “Η Δούκισσα είναι ψυχούλα. Δεν έχει ίχνος πονηριάς πάνω της και ότι πει ή ότι κάνει θα είναι με αγάπη. Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν καθαρή ματιά και δεν υπάρχει στο βλέμμα τους δεύτερες σκέψεις. Την Δούκισσα πέραν της ομορφιάς και της απίστευτης εξωτερικής εμφάνισης, την εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται, που μιλάει, που περπατάει και ακόμα όταν είμαστε στο σπίτι και μπορεί να πιάσουμε μία συζήτηση και δεν μας ακούει κανείς, αποκλείεται να μου πει κακό για κάποιον άνθρωπο.”

Στη συνέχεια μίλησε για το αν την ζηλεύει τόσο όμορφη που είναι: “Σέβομαι πολύ τους άλλους, αλλά όπως εγώ όταν έρθει μία παρέα στο κέντρο που εμφανίζομαι θα χαιρετήσω μόνο τους άντρες, για να μην παρεξηγηθούν από τις γυναίκες τους, έτσι θέλω να σέβονται εμένα και την συνοδό μου. Ξέρω καλά ότι η Δούκισσα είναι μία κούκλα και θα την θαυμάσουν, αλλά δεν έχω νιώσει ότι προσβάλλομαι από την συμπεριφορά κάποιου απέναντί της. Αν το είχα αισθανθεί να είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπολόγιζα ούτε καριέρες, ούτε αναγνωρισιμότητες, ούτε τίποτα!”
Τέλος όσον αφορά τον γάμο είπε: “Δεν με φοβίζει ο γάμος ως έννοια. Αλλά είτε αποφάσιζα να παντρευτώ είτε να συμβιώσω με μια κοπέλα, δεν θα ήθελα να χωρίσω. Για μένα ο γάμος είναι συνυφασμένος με την οικογένεια. Οπότε όταν αποφασίσω να παντρευτώ μάλλον θα είναι όταν θέλω να γίνω πατέρας.”

Read More

And More