Δ. Νομικού – Χ. Χολίδης: Η ιστορία του μυστικού τους έρωτα!

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης. Η σχέση τους μετρά γύρω στους 6 μήνες και οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να χαίρονται τον έρωτά τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πώς ξεκίνησε όμως το ειδύλλιο του ταλαντούχου τραγουδιστή και της ξανθιάς καλλονής;
Όπως είχαμε γράψει πρώτα στο TLIFE το Φεβρουάριο, όλα ξεκίνησαν, στο “Just the two of us”, όταν ο Xρήστος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομορφιά της παρουσιάστριας του show, και… άρχισε να την φλερτάρει! Στην αρχή διακριτικά αλλά μετά επίμονα… Όσοι τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι ο Χρήστος είναι αρκετά μεθοδικός, επίμονος και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και βέβαια είναι από τους άνδρες που όταν θέλουν κάτι το διεκδικούν και το κερδίζουν!

Η αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα στην αρχή αντιστεκόταν σθεναρά στο διακριτικό του φλερτ. Αργότερα όμως εκείνος κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και όπως όλα δείχνουν και την καρδιά της.
Καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πάντως, υπήρχε ένας ερωτισμός μεταξύ τους, που τον είχαν προσέξει πολλοί από τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι. Όλοι ήξεραν πως πρόκειται για δυο ελεύθερους ανθρώπους που απολάμβαναν ο ένας το φλερτ του άλλου, αλλά κανείς δεν ήξερε πως αυτό το αρχικά αθώο φλερτ θα εξελισσόταν σε μια ρομαντική σχέση.

Κοινή επιθυμία, όμως, και των δυο ήταν να μείνει η σχέση τους κρυφή και να μην την εκθέσουν στα φώτα της δημοσιότητας. Τόσο ο Χρήστος όσο και η Δούκισσα δεν θέλουν να προκαλούν και προσπαθούν να κάνουν αργά και σταθερά βήματα στην καριέρα τους και να είναι γνωστοί στον κόσμο κυριώς μέσα από τη δουλειά τους.
Στην αρχή η προσπάθειά τους να μην μαθευτεί κάτι ήταν μεγάλη και πράγματι πέρασε καιρός μέχρι οι φωτογράφοι να τους απαθανατίσουν μαζί. Οι ίδιοι μάλιστα διέψευδαν τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και δήλωναν singles.

Λίγο μετά το “Just the two of us”, οι δυο τους πάνε μαζί στην Κύπρο με αφορμή τα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” που παρουσίαζε η Δούκισσα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Εκεί ο Χρήστος έδωσε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου το βραβείο της Fashion Designer. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε τότε το TLIFE, το ζευγάρι απέφευγε τον φωτογραφικό φακό αλλά μπορούσε κανείς να διακρίνει τα βλέμματα που αντάλλαζε και μία τρυφερότητα μεταξύ τους. Ο Χρήστος Χολίδης μάλιστα ενώ είχε κλείσει ξενοδοχείο στη Λεμεσό, ήταν συνέχεια στη Λευκωσία όπου έμενε και η Δούκισσα.
Οι πρώτες φωτογραφίες τους, όμως, στα παρασκήνια, όπου ο γνωστός τραγουδιστής τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό του την Δούκισσα είδαν το φως της δημοσιότητας και οι φήμες για τη σχέση τους φούντωσαν. Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν μαζί στο αεροδρόμιο κατά την επίστροφή τους στην Ελλάδα και όσοι τους είδαν είπαν πως εκείνος ήταν πολύ προστατευτικός μαζί της.

Κι ενώ ο Χρήστος συνεχίζει να δηλώνει εργένης, η Δούκισσα αποκαλύπτει πως είναι καλά και είναι ερωτευμένη, ξεκαθαρίζοντας πως κάποια πράγματα θέλει να τα κρατά για εκείνη και να μην τα εκθέτει στη δημοσιότητα. “Καταλαβαίνω ότι όλοι τη δουλειά τους κάνουν, αλλά ας καταλάβουν κι εκείνοι ότι το μόνο που ήθελα είναι να κρατήσω κάποια πράγματα για μένα”, είχε δηλώσει η Δούκισσα στο “Life&Style”.
Ενώ, σε συνέντευξή της στο “InSyle” αποκάλυψε: “Ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βγω και να βροντοφωνάξω ότι είμαι ερωτευμένη και να πω ότι ο αγαπημένος μου είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Προτιμώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα ακόμα και αν αυτό συχνά με εγκλωβίζει. Ποτέ δεν είπα ψέμματα όταν με ρώτησαν αν είμαι ερωτευμένη, αλλά δεν πρόκειται να διατυμπανίσω την σχέση μου”.

Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται πως περνά πολλές στιγμές μαζί και είναι πολύ ερωτευμένο. Γι αυτό άλλωστε, και πήγαν μαζί διακοπές στη Μύκονο. Οι δυο τους έμειναν στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά στο νησί και η σχέση τους φαίνεται να αποκαλύπτεται όταν το περιοδικό “Hello!” δημοσιεύει φωτογραφίες με τα τρυφερά φιλιά που ανταλάξαν στην πισίνα του σπιτιού.
Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα για τις σχέση τους, από τις φωτογραφίες όμως βλέπουμε πως πρόκειται για ένα μεγάλο έρωτα που θα μπορούσε να φθάσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας…

Read More

And More