Χ. Χολίδης- Δ. Νομικού: όλες οι λεπτομέρειες για την ρομαντική απόδραση στη Ρώμη!

Στις 7 Νοεμβρίου η Δούκισσα Νομικού είχε γενέθλια και έκλεισε τα 25 της χρόνια. Όμως, αυτά τα γενέθλια ήταν ξεχωριστά και θα τα θυμάται για πάντα. Ο λόγος; Ο αγαπημένος της Χρήστος Χολίδης επεφύλαξε για εκείνη μια μεγάλη έκπληξη: ένα ταξίδι στη Ρώμη!
φωτο ΟΚ

Το ζευγάρι, το οποίο διανύει μια υπέροχη περίοδο στη σχέση τους, αφού κανόνισε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (εξάλλου, και οι δύο είναι πολύ συνεπείς) πέταξε για Ρώμη. Λίγο καιρό πριν, όταν ο Χρήστος της ανακοίνωσε την έκπληξη που είχε ετοιμάσει για εκείνη, η Δούκισσα πέταξε από την χαρά της. Εξάλλου, λατρεύει τα ταξίδια και τι καλύτερο από το να γιορτάσει τα γενέθλιά της σε μια από τις πιο μαγευτικές και ρομαντικές πόλεις.

Πώς πέρασαν…
Για την διαμονή τους επέλεξαν ένα κεντρικό ξενοδοχείο έτσι ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση σε διάφορα αξιοθέατα αλλά και στους οίκους που υπάρχουν στην Ρώμη. Σύμφωνα με την Real Life, μόλις έφτασαν στην μαγευτική πόλη τακτοποίησαν βαλίτσες και αμέσως ξεχύθηκαν στους δρόμους. Έβγαλαν φωτογραφίες στην Βία ντελ Κόρσο, στην πιάτσα Ναβόνε, στο Κολοσαίο και στην Αρχαία Αγορά ενώ έκαναν ευχή πετώντας κέρμα στην Φοντάνα ντι Τρέβι.

Σε μια τόσο πανέμορφη πόλη με υπέροχα καταστήματα και οίκους μόδας δεν ήταν δυνατόν να μην επιδοθούν στο shopping. Η Δούκισσα μαζί με τον Χρήστο πέρασαν αρκετές ώρες στην Βία Κοντότι με τις πανέμορφες βιτρίνες.

Οι μέρες κύλησαν πολύ γρήγορα και το ζευγάρι επέστρεψε στο αεροδρόμιο όπου και τους απαθανάτισε ο φακός του περιοδικού OK!

Πίσω στην Αθήνα
Το ζευγάρι έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Χρήστος Χολίδης εμφανίζεται τα Σ/Κ σε νυχτερινό κέντρο ενώ παράλληλα ετοιμάζει και τον νέο του δίσκο με τον τίτλο “Να με θυμάσαι”. Από την άλλη, η Δούκισσα βρίσκεται ανάμεσα στα γυρίσματα της εκπομπής Life Style ενώ καθημερινά έχει την δική της ραδιοφωνική εκμπομπή τα απογεύματα. Οι δυο τους πάντως, αν και γνωρίστηκαν σε show και συγκεκριμένα στο “Just The Two of Us” δεν έχουν κάνει την ζωή τους show! Αντίθετα, μάλιστα, προσπαθούν να διατηρούν ήσυχους τόνους. Περνάνε τον μεγαλύτερο χρόνο τους στο σπίτι του Χρήστου στην Γλυφάδα, βγαίνουν σε ήσυχα μέρη και αγαπούν τις διήμερες αποδράσεις σε κοντινά μέρη.

Read More

And More