Νέος χωρισμός στο Χόλιγουντ: Αντί για πρόταση γάμου, αποφάσισε να την χωρίσει!

Τι κι αν το τελευταίο διάστημα οι φήμες για επισημοποίηση της σχέσης τους είχαν φουντώσει, ο πρωταγωνιστής του Transporter Jason Statham έκανε τη διαφορά και αντί για πρόταση γάμου, αποφάσισε πως χρειάζεται ένα διάλειμμα στη σχέση του με την κατά 19 χρόνια μικρότερή του Rosie Huntington-Whiteley.

Το γνωστό ζευγάρι του Χόλιγουντ ήταν μαζί για 3 χρόνια και οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Ο διάσημος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε ταινίες δράσης και ο άγγελος της Victoria Secret αν και φάνταζαν το ιδανικό ζευγάρι, δεν κατάφεραν να κρατήσουν δυνατή τη σχέση τους.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της Daily Mail, η Rosie Huntington-Whiteley βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Ίμπιζα και διασκεδάζει με τις φίλες της, λέγοντας πως κάνει ένα διάλειμμα από τη σχέση της
Πώς έφθασαν όμως στο χωρισμό;
Άνθρωπος που τους γνωρίζει καλά ανέφερε πως η διαφορά ηλικία σε συνδυασμό με την καθυστέρηση του Jason Statham να κάνει την πρόταση γάμου στο 26χρονο μοντέλο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης του.
Πριν λίγο καιρό, μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες του ηθοποιού από ένα πάρτυ που είχε πάει χωρίς την σύντροφό του και κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνος μέθυσε και φλέρταρε με άλλες. Αυτό είχε κάνει έξαλλη την καλή του, και παρόλο που πολλοί έλεγαν πως δεν θα αργούσε να έρθει η πρόταση γάμου, σαν πράξη μεταμέλειας του συντρόφου της, τελικά ήρθε ο χωρισμός.

Οι διακοπές της Rosie στην Ιμπιζα:

Read More

And More