Σταμάτης Γονίδης – Χρήστος Χολίδης: Ξεκινούν την Παρασκευή να δίνουν παλμό στην καρδιά της διασκέδασης!‏

Μια μεγάλη μουσική συνάντηση φέτος το χειμώνα στη πίστα του Franfelico. Το απόλυτο καλλιτεχνικό μουσικό πάντρεμα που είναι έτοιμο να κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης.

Μετά την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού, με τον Χρήστο Χολίδη, τον Χρήστο Μενιδιάτη, την Ελένη Χατζίδου, τον Θανάση Βασιλάκο, σε μια non stop σεζόν που κράτησε 7 μήνες, η συνέχεια και ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται πολύ πιο θερμός. Με το θερμόμετρο της διασκέδασης να χτυπάει 4Οαρια.

Ο Σταμάτης Γονίδης, εμπιστεύεται τον ταλαντούχο Χρήστο Χολίδη και μαζί υπόσχονται το απόλυτο δίδυμο επί πίστας, σε ένα πρόγραμμα ανεβαστικό, διασκεδαστικό, με πολύ έρωτα και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Σταμάτης Γονίδης επανέρχεται δριμύτερος, όντας στα καλύτερα του. Ο λαϊκός τραγουδιστής που έχει εξυμνήσει τον έρωτα μέσα απο τα τραγούδια του που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία, θα παρουσιάσει και τον πιο ροκ μουσικό εαυτό του.

«Έτσι γιατί περίεργα την είδα, Φέρτην εδώ. Πες της τελειώσαμε, γιατί Έχει θέματα ψυχολογικά να λύσει. Μα στο Ορκίζομαι τρελή, πως Όλα σε αγαπάνε. Δεν μπορεί Να μην σου λείπω, και για αυτό τα Θα Ξενυχτάς με το όνομά μου, και αφού Γιορτάζω ένα χρόνο, Με πειράζει που δεν με αγαπάς. Όμως, Χθες το βράδυ στο Όνειρο μου, είδα πως Έχω πετάξει μαζί σου και επειδή μια Αγάπη δεν τελειώνει με ένα χωρισμό, Στάσου, γιατί είσαι Μια πληγή ακόμα, που Μόνος σε διπλό κρεββάτι, Υποφέρω και δεν πάω με άλλη.Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως με Πιάνουν τα κλάμματα που είμαι μόνος χαράματα, για αυτό Άνοιξε του τρελού που δεν έχει που να πάει και που σου λέει ΠΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

Ο Χρήστος Χολίδης αποτελεί αναμφισβήτητα τη νέα γενιά του πενταγράμμου που απέδειξε με τη αξία του πως ήρθε για να μείνει και να αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα.

«Σ ΑΓΑΠΩ, γιατί Μάτια μου Ατέλειωτα, Έπαθα και Έμαθα και θέλω η Αγάπη αυτή να ζήσει μέχρι η γη να σταματήσει. Μα να με θυμάσαι που και που, πως Και ας μην έχω που να που πάω, μα Κοίτα μέσα στην καρδιά μου, πως Όλα είσαι εσύ για εμένα, ο Φύλακας και ο Άγγελος μου. Για αυτό Μην θυμώνεις και Άκου τον φίλο σου! Μην είσαι Κακομαθημένο, και όπως Σε αγαπώ, αγάπησέ με, γιατί θα είμαι Καταδικασμένος, να Κάνω Πρεμιέρα Απόψε και να εύχομαι όχι Ξέχασε με, αλλά Να ήσουν εδώ…γιατι Σ ΑΓΑΠΩ και μακριά σου όλα μοιάζουν ψέμα!»

Μαζί τους η εκρηκτική, πολλά υποσχόμενη και με πολλές εκπλήξεις Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Απο την Παρασκευή 17 Οκτώβρη, ο Σταμάτης Γονίδης με τον Χρήστο Χολίδη και το επιτελείο τους, ενώνουν τις καρδιές τους, τις φωνές τους, γίνονται ένα και μαζί θα τα δώσουν όλα για την διασκέδασης σας στο FRANGELICO!

Read More

And More