Σ. Χρηστίδου: “Δεν θα μπορούσα να συγχωρέσω την απιστία!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγο πριν την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής στον Ant1 που παρουσιάζει μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο. Η νεαρή παρουσιάστρια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έφυγε από τον Alpha και αναφέρθηκε στη σχέση της με την Ναταλία, αλλά και την οικογένειά της.
Μιλώντας αρχικά για τη συνεργασία της με τον Ant1 και το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας η Σίσσυ δήλωσε στην “Real”: “Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου αυτός ο ρόλος και νομίζω ότι οι επιλογές μου το έχουν αποδείξει. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στις τηλεοπτικές παρέες και όχι στους θρόνους”, είπε και πρόσθεσε πως με τον Χρήστο Φερεντίνο θα έχει ίσο ρόλο στην εκπομπή.

Για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού και την αποχώρησή της από τον Alpha, ανέφερε: “Με όλη την ομάδα του “μες στην καλή χαρά” μας ενώνουν τρία υπέροχα χρόνια συνεργασίας και δεν το ξεχνώ. Με την Ναταλία, βρεθήκαμε, κατάλαβε και υποστήριξε την απόφασή μου… “ και συμπλήρωσε: “Με τον Alpha το οικονομικό θέμα το είχαμε λύσει από τον Ιούνιο και δεν συζητήσαμε γι’ αυτό, αφού το κανάλι δεν είχε πρόθεση για άλλη μείωση. Το Σεπτέμβρη ήρθε η πρόταση από τον Ant1 για το πρωινό. Όπως καταλαβαίνεις όταν έρχεται ένα τόσο μεγάλο κανάλι και σου κάνει αυτήν την πρόταση, δεν μπορείς να αρνηθείς. Όταν ο Alpha μου ανακοίνωσε τη συνέχεια της εκπομπής είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ant1”.
Για τον σύζυγό της Θοδωρή και τη ζήλια, η Σίσσυ αποκάλυψε: “Ο Θοδωρής είναι ένας άντρας που δεν δίνει δικαιώματα για ζήλιες. Κατά βάθος πιστεύω ότι η ζήλια σε μικρές δόσεις τροφοδοτεί τον έρωτα! Όμως, δεν γίνομαι ποτέ προκλητική, δεν πάω απροειδοποίητα στο καμαρίνι και άλλα τέτοια”, ενώ για το θέμα της απιστίας σημείωσε: “Δεν έχω ιδέα πως θα αντιδρούσα. Σίγουρα όμως, δεν θα μου ήταν εύκολο να συγχωρήσω και να προχωρήσω στη σχέση”.

Τέλος, η παρουσιάστρια του Ant1 αποκάλυψε ότι έχει κλάψει για άντρα, ενώ εξομολογήθηκε ότι είναι από τις τυχερές που δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει κάποια ανήθικη πρόταση. “Υπήρξε ένα περιστατικό, όχι στο κυρίως επαγγελματικό μου περιβάλλον, αλλά πλαγιομετωπικά. Το διαχειρίστηκα και πιστεύω ότι δεν είναι άξιο αναφοράς”.

Read More

And More