Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Χριστίνα Κοντοβά: Έχουν γίνει αχώριστοι!

Συνεχίζουν τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Χριστίνα Κοντοβά επιβεβαιώνοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι. Ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη σχεδιάστρια έχουν γίνει αχώριστοι και φαίνεται πως αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το TLIFE τους συνάντησε πρόσφατα σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι όπου απόλαυσαν το αγαπημένο τους συγκρότημα που δεν είναι άλλο από τους Onirama. Το ζευγάρι διασκέδασε στο εντυπωσιακό finale ενός από τα μακροβιότερα προγράμματα στην Αθήνα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει φιλική σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου και το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν στην παρέα της παρουσιάστριας. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που τους βλέπουμε στο πλευρό των Onirama καθώς ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε και στην παρουσίαση του νέου τους δίσκου με τίτλο “Μεθυσμένο τατουάζ”.

Η Χριστίνα έφτιαξε τα αναμνηστικά βραχιολάκια που δόθηκαν στους καλεσμένους της βραδιάς ενώ στο παρελθόν η Σίσσυ έχει φορέσει πολλές φορές δημιουργίες της. Σίγουρα θα τους δούμε και στην μεγάλη συναυλία που συμμετέχουν οι Onirama στις 26 Απριλίου στο Tae Kwo Do όπου πλασιώνουν τον Σάκη Ρουβά στο πολυαναμενόμενο “The Ace of Hearts Tour”.

Δες φωτογραφίες από το ξεφάντωμά τους στο Cabaret!

Read More

And More