Χρήστος Χολίδης: Μιλά για την συγκατοίκηση με την σύντροφό του, Χριστίνα Μουστάκα!

Μπορεί ο Χρήστος Χολίδης να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του και οι γυναίκες τού δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία αλλά είναι αρκετά ντροπαλός. Και χαμηλών τόνων και δύσκολα μιλάει για τα προσωπικά του. Αυτή την περίοδο όμως είναι στα καλύτερά του και δεν διστάζει να μοιραστεί τις σκέψεις του με τον Αλέξανδρο Πρίφτη για το Down Town Κύπρου. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον έρωτα, το γάμο, τα παιδιά αλλά και την συγκατοίκησή του με την σύντροφό του, Χριστίνα Μουστάκα.

“«Σ’ αγαπώ», λέω πολύ συχνά σε όλους τους ανθρώπους που με κάνουν να το αισθάνομαι. Στην οικογένειά μου, στη σύντροφό μου, στους φίλους μου, στη δουλειά. Όπου μου βγει το λέω. Ποτέ δεν υπήρξα τσιγκούνης συναισθηματικά, συνεπώς δεν φοβήθηκα να πω αυτήν τη λέξη ποτέ μου. Μου είναι εύκολο να το πω”, λέει ανάμεσα σε άλλα ο Χρήστος.

Να το δείξεις, όμως;
Δεν νομίζω οι δικοί μου άνθρωποι να έχουν κάποιο παράπονο. Όταν αγαπάω το δείχνω με όλους τους τρόπους, δεν μπορώ να το θάψω μέσα μου ή να το κρατήσω και να το καταπιέσω. Είμαι πολύ δοτικός και, ίσως αυτό, να μην είναι πάντα καλό.

Δεν το έχουν εκτιμήσει κάποιοι άνθρωποι;

Μάλλον όχι. Γενικά υπήρξα πολύ τυχερός άνθρωπος στη ζωή μου, και στον έρωτα, αλλά εκεί έκανα σωστές επιλογές πιστεύω. Δηλαδή, οι γυναίκες με τις οποίες ήμασταν μαζί, ήταν σωστές επιλογές. Και δεν έχω κανένα θέμα ή παράπονο. Όμως, ναι, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν εκτιμήσει πράγματα. Δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή. Προχωράμε!

Ο έρωτας σε αλλάζει;

Όχι, καθόλου. Όπως ήμουνα είμαι ακόμα. Δεν με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου το να έχω μία σχέση ή όχι. Το αν είμαι ερωτευμένος ή όχι. Σίγουρα, μου φτιάχνει τη διάθεση και μου προκαλεί πολύ καλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα για μένα, ούτε η πρώτη μου προτεραιότητα. Αν έρθει ήρθε, αλλά όταν έρχεται φροντίζω να ζω τις στιγμές μου στο έπακρο.

Είναι γνωστό ότι συγκατοικείς με τη σύντροφό σου και, αναρωτιέμαι, η δέσμευση σε τρομάζει;
Όχι, όχι. Ό,τι γίνεται είναι θέμα προσωπικής επιλογής και των δύο. Αν δεν θες κάτι στη ζωή σου, απλά δεν το κάνεις. Κανένας δεν σε υποχρεώνει να κάνεις κάτι με το ζόρι. Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο.

Θεωρείς ότι είσαι κοντά στον γάμο;
Όχι, καθόλου! Δεν μου ταιριάζει ως ιδέα. Δεν βλέπεις ότι τον πρώτο χρόνο παντρεύονται και μετά δεν ξέρουν ποια πόρτα να πρωτοανοίξουν για να φύγουν και οι δύο; Τι είναι, μία ωραία γιορτή και τέλος. Όχι, δεν θεωρώ ότι με αντιπροσωπεύει, ούτε είναι ο μόνος δρόμος για να δημιουργήσεις οικογένεια.

Θα γίνεις καλός μπαμπάς πιστεύεις;
Σίγουρα. Πάντως θα γίνω και αυστηρός πατέρας. Και αυτό το λέω επειδή και έχω ζήσει, αλλά και έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Οπότε, θα τρέμω μήπως πάθουν κάτι τα παιδιά μου.

Read More

And More