Μ. Χρουσαλά: Γλυκιά αναμονή για την έλευση της κόρης! Τι λέει o γιατρός της στο TLIFE

Τον ερχομό της κορούλας της περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά και πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή παρουσιάστρια που στις αρχές του Οκτώβρη μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της ανυπομονεί να γεννήσει το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.
Όπως σε είχε ενημερώσει το TLIFE, όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για το μωρό έχουν γίνει και η όμορφη Μαριέττα έχει ήδη ετοιμάσει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο. Προς το παρόν, όμως, ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του γυναικολόγου της, ενώ έχει στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τους φίλους της που την “πειράζουν” και στοιχηματίζουν για το πότε θα έρθει η μεγάλη στιγμή.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό μαιευτήρα-γυναικολόγο που μας ενημέρωσε για την πορεία της εγκυμοσύνης της και την γλυκιά αναμονή της.
“Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα γεννήσει η Μαριέττα. Η εγκυμοσύνη της προχωρά κανονικά και όλα πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Η μέλλουσα μανούλα είναι πολύ συνεργάσιμη και ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες που της έχουν δοθεί”, ανέφερε στο TLIFE ο γυναικολόγος της.
Όσο για το αν έχει άγχος, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όσο έχουν όλες οι έγκυες. Εξάλλου, η Μαριέττα αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ και αγάπη όλη αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης και περιμένει με ανυπομονησία να φέρει στον κόσμο το μωράκι της”.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, ότι την αγωνία της Μαριέττας εκτός από τον σύζυγό της και την οικογένειά της μοιράζονται και οι φίλοι της που έχουν βάλει στοίχημα για το πότε θα γεννηθεί η μπέμπα και τι ζώδιο θα είναι. Το παιχνίδι ξεκίνησε από ένα σχόλιο της παρουσιάστριας και συνεχίζεται ακόμα…
Τέλος, το δωμάτιο της μπέμπας στο οποίο θα επικρατεί το λευκό με το ροζ, είναι ήδη έτοιμο και αναφορικά με το όνομα του μωρού, πληροφορίες του TLIFE θέλουν την Μαριέττα και τον Λέοντα να το έχουν επιλέξει. Θα είναι ένα όνομα από το οικογενειακό τους περιβάλλον, αλλά μέχρι να γεννηθεί η μικρή δεν το έχουν αποκαλύψει ακόμη σε κανέναν.

Read More

And More