Μ. Χρουσαλά: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της λίγο πριν τον τοκετό!

Η αντίστροφη μέτρηση για να κρατήσει η Μαριέττα Χρουσαλά στην αγκαλιά της κορούλα της έχει ήδη ξεκινήσει. Η παρουσιάστρια νιώθει μεγάλη αγωνία τις για τον ερχομό της μικρής της και την συμμερίζεται με τον σύζυγό της και τους καλούς της φίλους. Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον Λέοντα Πατίτσα!

Ο γιατρός της μιλώντας στο TLIFE για το άγχος της μέλλουσας μανούλας, είπε: “Όσο έχουν όλες οι έγκυες. Εξάλλου, η Μαριέττα αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ και αγάπη όλη αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης και περιμένει με ανυπομονησία να φέρει στον κόσμο το μωράκι της”.

Η Μαριέττα δεν σταματά να συμμετέχει στα πειράγματα των φίλων της στο twitter που βάζουν στοίχημα για την ημέρα του τοκετού. Παρόλο που ο γιατρός της έχει δώσει ένα περιθώριο δύο εβδομάδων εκείνη ανυπομονεί να γεννήσει…

Ωστόσο, δεν σταματά να ζει φυσιολογικά την καθημερινότητά της! Πρόσφατα, η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μία ξεχωριστή φωτογράφιση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, την οποία θα δούμε σύντομα ενώ το βράδυ της Κυριακής βγήκε μαζί με τον σύζυγό της στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Το ζευγάρι casual ντυμένο, με φόρμες και αθλητικά απόλαυσαν μία ταινία σε γνωστό κινηματογράφο της περιοχής.

Η Μαριέττα σχεδόν άβαφτη αλλά ιδιαίτερα ευδιάθετη βρισκόταν συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής του Λέοντα που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, δεν σταμάτησε να της χαμογελά και να της χαϊδεύει την κοιλίτσα!

Όσο για το ποια ταινία είδαν, την απάντηση μας την έδωσε και η ίδια σήμερα μέσω twitter απαντώντας σε έναν καλό της φίλο που την ρώτησε αν την βοήθησε η προβολή στο να γεννήσει πιο γρήγορα…

Τα στοιχήματα πάντως ακόμα συνεχίζονται και η αγωνιά της Μαριέττας γίνεται μεγαλύτερη…

Read More

And More