Μ. Χρουσαλά στο TLIFE: “Ο ερχομός του μωρού άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή μας!”

Στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας απολαμβάνουν τις πρώτες γιορτές του με την μπέμπα και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.
Η όμορφη Μαριέττα, που ανήκει πλέον στο club των χαζομαμάδων δεν αφήνει λεπτό από κοντά της την μικρή της πριγκίπισσα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλης της οικογένειας. Μόνο όταν εκείνη κοιμάται, η διάσημη μαμά της ασχολείται με το σχεδιασμό της νέας collection με σανδάλια που ετοιμάζει για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά και με τη φροντίδα των αγαπημένων της προσώπων.

Κάπου εκεί, ανάμεσά στις φροντίδες της μικρής και τις προετοιμασίες για τις γιορτινές λιχουδιές, η Μαριέττα έδωσε στο TLIFE τις ευχές της για τις γιορτές και μας αποκάλυψε πως πέρασε αυτούς τους πρώτους μήνες με το νέο μέλος του σπιτιού.
Πώς θα περάσετε τις φετινές γιορτές;
Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι. Λογικά θα είμαστε οικογενειακά στην Αθήνα με το μωράκι. Αυτές είναι και οι πρώτες γιορτές μετά τον ερχομό του παιδιού μας.

Πώς είναι ο πρώτος καιρός με το μωρό στο σπίτι; Ο ερχομός της μπέμπας έχει φέρει αλλαγές στη ζωή σας;
Η ζωή μας έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και προς το καλύτερο μετά τη γέννηση του μωρού. Αυτό που νιώθουμε μετά τον ερχομό της δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια. Είναι κάτι το μοναδικό, το εξωπραγματικό. Το συναίσθημα δεν συγκρίνεται με τίποτα και αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Πρόκειται για ένα πλασματάκι που το γνωρίζεις με τη γέννησή του, δεν το ήξερες πριν, κι όμως νιώθεις πολύ μεγάλη αγάπη γι’ αυτό.
Έχεις μπει και εσύ στο club με τις χαζομαμάδες;
Εννοείται! (χαμογελά) Το μωρό έχει κλέψεις τις εντυπώσεις και μας έχει ενθουσιάσει όλους.

Πώς θα χαρακτήριζες την εμπειρία της μητρότητας;
Είναι κάτι το μοναδικό. Είναι σαν θαύμα που δημιουργείται από την αγάπη δυο ανθρώπων.

Read More

And More