H M. Xρουσαλά ποζάρει φορώντας τα σανδάλια που σχεδίασε! Δες φωτογραφίες

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι και σχεδιάστρια παπουτσιών! Την επιθυμία της την είχε εκφράσει εδώ και καιρό και όλοι γνωρίζαμε ότι είχε αρχίσει να κάνει τα σχέδια που φανταζόταν… πραγματικότητα!

Τα παπούτσια λοιπόν είναι έτοιμα και μαζί με αυτά και το site που έφτιαξε η Μαριέττα για την προώθησή τους. Μάλιστα στο twitter της συνομιλούσε με τους φίλους της και ζητούσε την άποψή τους για το site και τα σχέδια.

Πρόσφατα είδαμε και τη Μαρία Κορινθίου να ποζάρει με τα παπούτσια που σχεδίασε αλλά της Μαριέττας είναι διαφορετικά αφού πρόκειται για δερμάτινα σανδάλια…

Στο site της η Μαριέττα, γράφει στην εισαγωγή της:

“Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε… όταν αποφάσισα να φτιάξω χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια για προσωπική μου χρήση. Η μητέρα μου είχε τον τρόπο να πραγματοποιήσει την έμπνευση μου. Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν μια κυρία με σταμάτησε στο δρόμο και με ρώτησε από που τα είχα αγοράσει και ακόμα μεγαλύτερη όταν αυτό συνέβη και άλλες φορές. Αυτό μου έδωσε θάρρος να φτιάξω και άλλα σχέδια, τα οποία και χάρισα στις φίλες μου. Ο ενθουσιασμός τους με έκανε να σκεφτώ να μεγαλώσω την ιδέα μου. Άλλωστε δεν πρέπει να αφήνεις την έμπνευση σου να χάνεται, αλλά αντίθετα πρέπει να τη μοιράζεσαι. Αυτό λοιπόν αποφάσισα να κάνω και εγώ!”

Το μοντέλο της φωτογράφησης φυσικά δεν μπορούσε να είναι άλλο από τη… Μαριέττα και μάλιστα κάποιες λήψεις έγιναν στο εξωτερικό όπως βλέπουμε! Οι επιχειρηματικές αναζητήσεις της δεν σταματούν εδώ όμως, αφού ετοιμάζει και βιβλίο για τις νοικοκυρές!

Δες τις φωτογραφίες της πραγματικά εντυπωσιακής Μαριέττας!

Read More

And More