Χρουσαλά: “Δεν ζούμε σε κλουβί με τον άντρα μου, βλέπουμε τι γίνεται και στενοχωριόμαστε!”

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για την τηλεόραση, για το πόσο δυνατή έχει γίνει χάρη του συζύγου τους, για τα παιδιά που θέλει να κάνει, αλλά και για την οικονομική κρίση!
Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι πλέον της λείπει λίγο η τηλεόραση: “Τώρα που έχουν περάσει και 2 χρόνια που είμαι εκτός, τα βλέπω διαφορετικά. Μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά είναι πια πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν υπάρχει χώρος ούτε γι’ αυτούς που είναι μέσα στη τηλεόραση, όχι να δημιουργηθεί χώρος για να μπουν οι νεότεροι και δεν μιλάω για μένα. Προτιμώ να κρατάω μικρό καλάθι σε ότι αφορά την τηλεόραση.
Η ίδια αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της την έχει κάνει πολύ δυνατή: “Ο Λέων έχει τρομερά δυναμικό χαρακτήρα, τον θαυμάζω γι’ αυτό και μου το έχει μεταδώσει. Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητη, αλλά έχω γίνει λίγο πιο δυνατή και πιο σκληρή.

Για τον αν θέλει να κάνει παιδιά δήλωσε: “Θέλω να κάνω πολλά παιδιά, θέλουμε και οι δύο να κάνουμε μια μεγάλη οικογένεια και Θεού θέλοντος αυτό κάποια στιγμή θα γίνει!
Τέλος για την οικονομική κρίση είπε: “Δυστυχώς έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στη χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι εύκολο να αλλάξουν. Ανεξάρτητα από την οικονομική μας κατάσταση, συναναστρεφόμαστε ανθρώπους που ζουν όπως όλοι, που έχουν την δουλειά τους και την οικογένειά τους. Δεν ζούμε σε κλουβί, βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας και στεναχωριόμαστε.

Read More

And More