Μ. Χρουσαλά – Λ. Πατίτσας: Κρουαζιέρα στη Μύκονο με το σκάφος μετά το καμπανάκι του ΣΔΟΕ!

Κρουαζιέρα στο νησί των ανέμων έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Λεό Πατίτσας και η έγκυος Μαριέττα Χρουσαλά. Μπορεί το πολυτελές σκάφος του ζευγαριού να βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, οι δυο τους όμως φαίνεται πως απάντησαν στο πρόστιμο με κρουαζιέρα στο Αιγαίο.
Ο λόγος για το πολυτελές σκάφος τους “Mirage”, το δώρο που είχε κάνει ο νεαρός επιχειρηματίας στην σύζυγό του για το γάμο τους και με το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κάνει δεκάδες εκδρομές σε Κυκλάδες και Βόρειο Αιγαίο. Το πρόβλημα με το high teck πλεούμενο, σύμφωνα με την “Real Life”, είναι το ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Το σκάφος φαίνεται να ανήκει σε σύζυγο εργαζομένου της ναυτιλιακής εταιρίας του Λέοντα, η οποία δηλώνει… άνεργη, με ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ, και έδρα ένα διαμέρισμα στην οδό Θησέως, στη Βουλιαγμένη.

Για να μπορέσει ο νεαρός εφοπλιστής να νομιμοποιήσει το σκάφος του που είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, θα πρέπει να καταβάλλει στο ΣΔΟΕ το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, μιας και συνολικά το σκάφος κοστίζει 7 εκατομμύρια ευρώ.
Οι δυο τους βέβαια, φάνηκε πως δεν ανησύχησαν με το καμπανάκι του ΣΔΟΕ και έκανα μια καλοκαιρινή εξόρμηση στη Μύκονο. Το ζευγάρι πήγε με το σκάφος στο Αιγαιοπελαδίτικο νησί μαζί με φίλους του από την Αγγλία και αφού απόλαυσε το γεύμα που ετοίμασε ο σεφ τους, βγήκε μια βόλτα στην παραλία της Ψαρούς και στα Ματογιάννια.

Το συγκεκριμένο ταξίδι, όμως θεωρήθηκε προκλητικό από τους υπευθύνους του ΣΔΟΕ. Ο διευθυντής του ΣΔΟΕ κ. Θεόδωρος Φλωράτος ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά: “Με επείγον έγγραφο, ζητάμε από τα λιμεναρχεία Βουλιαγμένης και Φλοίσβου να μας ενημερώσουν για το αν υπάρχουν ναυλοσύμφωνα για το συγκεκριμένο ταξίδι. Όταν ένα σκάφος είναι δηλωμένο επαγγελματικό και χρησιμοποιείται για προσωπικά ταξίδια, η η ΝΕΠΑ ήταν τέχνασμα για να μην πληρωθούν οι φόροι”.

Read More

And More