Κ. Μηλιωτάκης – Α. Ηλιάδη: Ξαφνικός χωρισμός;

Οι ετοιμασίες του πολυαναμενόμενου γάμου της Αγγελικής Ηλιάδη και του Κώστα Μηλιωτάκη φαίνεται πως σταματούν αφού το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ όλα ήταν έτοιμα, η είδηση του χωρισμού τους σκάει σαν βόμβα στον χώρο της showbiz.

Το ζευγάρι ήταν μαζί πολύ καιρό και μάλιστα το τελευταίο διάστημα της σχέσης τους συζούσαν. Ο ένας έχει κάνει τατουάζ τα αρχικά του άλλου στο σώμα του ενώ δεν δίσταζαν να παραδεχτούν δημόσια πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Αγγελική είχε ηρεμήσει στο πλευρό του Κώστα και όλα έδειχναν πως η ζωή της μπήκε σε μία καινούρια φάση, πιο όμορφη και δημιουργική. Αποφάσισαν λοιπόν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, όρισαν ημερομηνία και η τραγουδίστρια έκανε πρόβα νυφικού για να διαλέξει το καλύτερο!

Λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων ανέβαλαν αρχικά το μυστήριο, χωρίς όμως να ορίσουν μια καινούργια ημερομηνία. Αυτό παραξένεψε όσους γνώριζαν από πολύ κοντά το ζευγάρι αφού τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο συνθέτης ήθελαν πάρα πολύ να παντρευτούν.

Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού, σύμφωνα με την RealLife, να βάλουν τέλος στη σχέση τους, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος που τους οδήγησε σε αυτό παραμένει, προς το παρόν, άγνωστος…

Aυτή την περίοδο ζουν χωριστά και έχουν μειώσει, σύμφωνα με την εφημερίδα, στο ελάχιστο την επικοινωνία τους. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη και ο πάλαι ποτέ σύντροφος της, παρά το γεγονός ότι είναι μαέστρος στο ίδιο σχήμα, δεν έχει εμφανιστεί στη συμπρωτεύουσα.

Read More

And More